Akartál már valaha öngyilkos lenni? Miért?
segit,a mellékhatások is enyhülni fognak.csak ez idő.
kezel orvos?jársz terápiára?
10-12 éves korom óta egyre jobban vágyom már rá. Sajnos selejt génállományom van, maximum csak hajléktalan lehetek. Egyedül a hobbim tud csak jókedvre deríteni, de a jókedv is csak addig tart amíg a hobbimmal foglalkozom.
De csak egyszer kell majd erőt vennem magamon és nem lesz több szenvedés...
22F
Detto, utolso. Azert durva ez. Marmint hogy ennyien vagyunk.
Mindegy, a tobbieknek azert azt kivanom, gondoljatok at Ti is tobbezerszer.
En megtettem, Ti is tegyetek igy. Hatha Ti talaltok legalabb egy okot, hogy maradjatok.
29F
Sajnos már pár hónapja igen :(
Hiába a dokik,voltam 4-nél, egyikkel se mentem semmire :(
Sajnos van akiknek nagyon össze jön az élet és van akiknek nem. Sokáig hittem abban hogy a "jó" elnyeri jutalmát... Sajnos ez csak a mesékben van így!
En is.. Nem is olyan regen, es nem is jottem ki belolle teljessen. Engem csak szimplan elkeserit a jovo, es nem akarok azert tanulni hogy az utcara kerulhessek majd akar eretsegivel.. Meg ugy alapbol ugy gondolom hogy megszuletunk, novunk, tanulumk, dolgozunk, nyugdijasok leszunk ekkor mar sz.rra se lesz kedvunk.. [persze ha minden jol sikerul, es az ember nem kerul utcara..]
Mondjuk igy olvasva a tobbi valaszt.. Mindenkinek vannak problemai, es ezek kozott az enyem eltorpul, megis azt mondom hogy mindenkinel kell legyen egy olyan ok ami miatt NE tegyuk meg.. Marcsak a szerettei miatt is.. :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!