Nem éppen ide kellene írnom, de talán kapok segítséget! Mit tehetek ha a párom elment itthonról és azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz?
hogy lehet egy nőnek olyat tanácsolni, hogy induljon el az éjszakába egyedül keresni a részeg párját?
kérdező várjál, nem tudsz semmit tenni
kitombolja magát és visszamegy
ezek a szavak, hogy nem biztos, hogy hazamegy csak hablatyok
szerintem
Ha valaki ezzel fenyegetőzik,az általában csak mondja és nem teszi meg.Aki megteszi,az nem beszél róla.Úgyhogy szerintem nincs mitől félned,nagy valószínű,hogy csak zsarol.
Engem is hívott mér fel az éjszaka közepén egy "barátnőm",hogy ő most végez magával,mert olyan sz@r az élete.Nem egyszer fordult elő velem,nem is egy "barátnőmmel".Azóta is élnek,ennyit erről.
Érzelmi zsarolás tipikus esete...
Semmiképp ne menj utána!
Én is minden eddigi párommal megjártam ezt, sajna utánuk is mentem - elbízzák magukat, és utána egyre többször fogják ezt a módszert alkalmazni, ha el akarnak érni valamit...
Nyugodj meg, nem fog hülyeséget csinálni, maximum bedől egy árokba, és elalszik :)
ne hagyd hogy zsaroljon, legközelebb nem magával , hanem veled végez ....
rengeteg ilyen van még itt a kis hazánkban is !
Szakíts azonnal, de véglegesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!