Ismertetek a rokonságotokban olyan embert, aki öngyilkos lett?
Kikészült. Három gyerek: 3, 6 és 8 évesek, a férj hárítja a gyereknevelést, anyós az anya ellen nevelte őket, plussz anyagi gondok, depresszió. Elfáradt.
Felvágta az ereit.
Ha apám nem lép vissza valamiért a pincébe, meghalt volna.
Én vagyok a legkisebb.
Igen, az első szülött gyerekük egy kanyarban 220-al "kivágódott". Nem tudta az anya feldolgozni, felakasztotta magát. Az apa a felesége halála után hasonló módon "utánuk ment".
A tizenéves testvér magára maradt.
Apám észbekapott hogy k.rvára ideje lenne felnőni.
Addig inkább báty volt. El akarta vinni a balhét helyettünk (Valamelyikünk rosszat csinált, és édesanyám nyomozott, akkor mindíg ráförmedt anyukámra: tudod mit? Én voltam!), ha anyukám mondott valamit, ő rákontrázott, ilyenek. Utána elkezdett apaként viselkedni.
Dédapám felakasztotta magát (ő már elég öreg volt és tüdőrákot diagnosztizáltak nála)
Ángyom begyógyszerezte magát...nem tudni miért.(2 nagylánya maradt félárván) :(
Nagyapám próbálta benyugtatózni magát a felesége elvesztése után, szerencsére nem sikerült neki.
Keresztapám összeveszett keresztanyámmal és szándékosan nagy sebességgel nekihajtott egy fának. Keresztanyám kirepült az ablakon, igy élte túl, keresztapám meghalt. (szall ez nem csak öngyilkosság, de gyilkossági kisérlet is-3 gyerek maradt félárván, rokkant anyával)
Úgyhogy sajnos nálunk ez elég gyakori. :(
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!