Félek hogy vmi baja van (öngyilkos lett). Felhívjam?
Figyelt kérdés
A barátommal szerdán beszéltünk utoljára és nagyon maga alatt volt. Próbáltam vigasztalni de nem ment, mert most nekem se könnyű az életem.
Azóta viszont nem hallottam semmit róla, nincs a gépnél (a szomszéd városban lakik,azért beszélünk legtöbbször neten).
a közös ismerőseim nem tudnak semmit ők se látták.
már írtam neki e-mailt, és most nem tudom hogy felhívjam-e, felvenné-e (telefonfóbiám van és sokszor rosszul lettem, de a kedvéért talán hajlandó lennék havni őt).
szakítás után vagytok? hívd fel mindenképpen vagy ha jóba vagy a szüleivel akkor velük beszélj!
2012. jan. 22. 15:41
2/15 anonim válasza:
Szólj a szüleinek+
2012. jan. 22. 15:41
3/15 anonim válasza:
(telefonfóbiám van és sokszor rosszul lettem, de a kedvéért talán hajlandó lennék havni őt)
Ez az egész hozzáállás nekem furcsa, főleg, hogy egy párkapcsolatról van szó! Biztos nem ilyen hülyeségeken gondolkoznék, ha úgy érezném, hogy valami nincs rendben azonnal hívnám...
2012. jan. 22. 15:42
4/15 anonim válasza:
vagy csak egyszerűen rohadtul nem akar látni,elege van belőled....
2012. jan. 22. 15:42
5/15 A kérdező kommentje:
nem párkapcsolat! csak jó barátom
2012. jan. 22. 15:43
6/15 anonim válasza:
hívd fel mindenképpen! A lehető legjobb megoldás
2012. jan. 22. 15:48
7/15 anonim válasza:
Nem tudom pontosan milyen az a telefonfóbia, de szerintem a barátod csak megér ennyit.
2012. jan. 22. 15:48
8/15 anonim válasza:
Jah értem, bocsi elég félre érthető ahogy leírtad. Mindenképp hív fel vagy legalább írj neki egy smst!
2012. jan. 22. 15:49
9/15 anonim válasza:
Ha aggódsz érte hívd fel nyugodtan, még ha nem is szeretsz telefonálni. Haragudni nem fog, ha elmondod neki,hogy félted őt. Amúgy milyen gyakran beszéltek? Volt már olyan, hogy ennyi ideig nem hallatott magáról?
2012. jan. 22. 16:23
10/15 anonim válasza:
Ha a barátod ennyire szerett, és nem zsarol az öngyilkossággal akkor részvétem neked.Ma milyik az a férfi aki meg hal valakiért. Na látud , ilyenek az unalmas pasik aki szívből szeretnek, és nem csalnak meg.Hát . Keresd fel, mert már lehet, hogy el bonlott a teste.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!