Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek hogy vmi baja van...

Félek hogy vmi baja van (öngyilkos lett). Felhívjam?

Figyelt kérdés

A barátommal szerdán beszéltünk utoljára és nagyon maga alatt volt. Próbáltam vigasztalni de nem ment, mert most nekem se könnyű az életem.

Azóta viszont nem hallottam semmit róla, nincs a gépnél (a szomszéd városban lakik,azért beszélünk legtöbbször neten).

a közös ismerőseim nem tudnak semmit ők se látták.

már írtam neki e-mailt, és most nem tudom hogy felhívjam-e, felvenné-e (telefonfóbiám van és sokszor rosszul lettem, de a kedvéért talán hajlandó lennék havni őt).

Mit csináljak?

2012. jan. 22. 15:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Azzal ha felhivod es ha csak a hangjat is hallod mar megfogsz nyugodni,szerintem minden kepp keresd fel,.ha telefonon keresztul is de akkor is jobb lesz igy neked is es lehet neki is.
2012. jan. 22. 16:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha öngyilkos lett, akkor úgysem veszi fel.

Ha rossz érzésed van csak, akkor ne írj le olyat, amit nem tudsz. Komolyan mi mondjuk meg, mit tegyél? Akkor hívd fel!

2012. jan. 22. 17:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Hívd fel, veszíteni valód nincs...
2012. jan. 22. 18:33
 14/15 anonim ***** válasza:
18%
Amugy ha öngyilkos lett, minek hívod. Legfeljebb le róvod kegyleted. Kevés emberért halna meg valaki. Álltalában az emberek egy része öli egymást. H aén étem akarna vaki meg halni, el sem hagynám eddig jutni, de ha mégi s akkor. Hát vedd észre annyira szeret, hogy érted áldzná az életét. El múlik jön majd a másik, az esetleg meg csal és te is véget vetel mindennek. Hát ennyire h...e nem lehet valaki. Ne hívd keresd meg. Ha él úgy is ki nyom. Ha nem akkor rendelj leg alább eg ykoszorút, és egész életedben büszke lehetsz magadra, hogy valaki föl áldozta életét. Na nekem ilyen nő soha nem kellene, aki ezen agyal amit leírtál.
2012. jan. 22. 19:51
 15/15 anonim ***** válasza:
na megölte magát?
2012. nov. 14. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!