Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismertetek a rokonságotokban...

Ismertetek a rokonságotokban olyan embert, aki öngyilkos lett?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 17:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagybattyam Afganisztanban volt katona. Miutan hazajott fejbelotte magat.

Apam 1x megmergezte magat, es 1x felvagta az ereit, de minden alkalommal tulelte. Olyan 7 eves lehettem, es mind2x a szemem lattara csinalta..

2012. febr. 3. 12:53
 22/25 anonim ***** válasza:
22-es Ezeket a szülőket nem tudom megérteni. Ennyire nincs a saját gyermekére tekintettel.
2012. febr. 3. 13:15
 23/25 anonim ***** válasza:

Tatám bátyja úgy 30 éve felakasztotta magát, depressziós volt. Más szerencsére nem próbálkozott, és remélem nem is fog!!

18/L

2012. febr. 3. 15:51
 24/25 anonim ***** válasza:
Az apám 20 éve szintén öngyilkos lett. Felakasztotta magát. Anyukám az ő halála előtt 10 hónappal halt meg betegségben, nyugdíjas lett, összeomlott az élete, úgy gondolta..talán.
2012. febr. 24. 14:50
 25/25 anonim válasza:
100%

Apukám édesapja felakasztotta magát a pincében.Nem tudom mi volt az ok,kicsi voltam még,amikor történt.

A dédnagyapám is felakasztotta magát.Ez már egy nagyon súlyos ok miatt volt.2000-ben a két unokatesóm kint játszott egy traktor mellett,eredetileg a szántóföldekre mentek volna ki dolgozni.Mindketten fiúk voltak.A fiatalabb beült a kormány mellé,az öregebb pedig az utánfutón ült.Épp felált,amikor a fiatalabb fiúnak valahogy sikerült beindítani a traktort.Az öregebb fiú leesett,átment rajta a kerék.A kórházba tartottak,amikor meghalt.Dédnagyapám magát hibáztatta,mert egyedül hagyta a fiúkat a traktor mellett.Felakasztotta magát.A kórházba sem értek be,amikor a kisfiú meghalt,arra értek haza,hogy dédnagyapám sem él már.Szörnyű volt.Senkinek nem kívánom.

2012. febr. 26. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!