Ismertetek a rokonságotokban olyan embert, aki öngyilkos lett?
Nagybattyam Afganisztanban volt katona. Miutan hazajott fejbelotte magat.
Apam 1x megmergezte magat, es 1x felvagta az ereit, de minden alkalommal tulelte. Olyan 7 eves lehettem, es mind2x a szemem lattara csinalta..
Tatám bátyja úgy 30 éve felakasztotta magát, depressziós volt. Más szerencsére nem próbálkozott, és remélem nem is fog!!
18/L
Apukám édesapja felakasztotta magát a pincében.Nem tudom mi volt az ok,kicsi voltam még,amikor történt.
A dédnagyapám is felakasztotta magát.Ez már egy nagyon súlyos ok miatt volt.2000-ben a két unokatesóm kint játszott egy traktor mellett,eredetileg a szántóföldekre mentek volna ki dolgozni.Mindketten fiúk voltak.A fiatalabb beült a kormány mellé,az öregebb pedig az utánfutón ült.Épp felált,amikor a fiatalabb fiúnak valahogy sikerült beindítani a traktort.Az öregebb fiú leesett,átment rajta a kerék.A kórházba tartottak,amikor meghalt.Dédnagyapám magát hibáztatta,mert egyedül hagyta a fiúkat a traktor mellett.Felakasztotta magát.A kórházba sem értek be,amikor a kisfiú meghalt,arra értek haza,hogy dédnagyapám sem él már.Szörnyű volt.Senkinek nem kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!