Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismertetek a rokonságotokban...

Ismertetek a rokonságotokban olyan embert, aki öngyilkos lett?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 17:12
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltatok a kérdésemre, sajnálom, hogy ilyen borzalmak történtek meg nálatok.
2012. febr. 2. 17:40
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
2 rokonom vonat elé feküdt, egy felakasztotta magát egy pedig gyógyszerrel végzett magával. Szóval mindenki figyel mindenkit, nehogy gyarapodjon a létszám
2012. febr. 2. 17:42
 13/25 A kérdező kommentje:
szép dolog, hogy nálatok a család próbál figyelni a másikra, nehogy megtegye.
2012. febr. 2. 17:44
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Mamám öccse, még 76-ban felakasztotta magát a padláson. Ma sem tudjuk az okát.
2012. febr. 2. 17:45
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Anyám próbálkozott 3-szor is. Azért mert apám egy tőle 20 évvel fiatalabb lánnyal csalta meg, majd dobta anyámat velünk a gyerekekkel együtt.

Ő még él egyszer sem sikerült, úgy látszik még van feladata az életben. Azóta próbálunk jobban odafigyelni a mentális és lelki állapotára.

20/L

2012. febr. 2. 17:53
 16/25 anonim ***** válasza:
84%
A nagynéném 36 évesen felakasztotta magát. Hogy miért ? A férje tönkre tette megalázta megcsalta ugy akart megszabadulni tőle hogy a ház neki maradjon, mikor már olyan ideg állapotba került a kötelet is a kezébe adta hogy akassza fel magát és ő megtette. A nagymamám beperelte öngyilkosságra való felbujtásért a vejét és kártéritést követelt amit a biróság megitélt. Az itélet az volt hogy amig a mama él addig havonta kell fizetnie a vejének bánatpénzt már nem tudom hogy mennyi volt azt viszont tudom hogy vagy 25-26 évig fizetett amig a mama élt.
2012. febr. 2. 17:54
 17/25 A kérdező kommentje:
kegyetlen ember az ilyen.
2012. febr. 2. 17:56
 18/25 anonim ***** válasza:
86%

Apám-sikeres. (mondjuk ot nem ismertem, de azert van hozza kis kozom)

Tesom- osszesen 8x tett kiserletet.

Anyam- 2x volt emiatt korhazban, de egyszer sem sikerult neki.

En meg ep vagyok es az is maradok. :)

2012. febr. 2. 19:42
 19/25 anonim ***** válasza:
Nagyapám, még édeasanyám tizenegynehány éves lehetett és felakasztotta magát (így én sajnos nem is ismerhettem). Anyám is csak néhány szót szólt nekünk erről, iskola után hazament és csak annyit látott hogy mindenki sürög forog, rendőrök, satöbbi. Miért tette? Családi élete ha kissebb-nagyobb allűrökkel is, de kieggyensúlyozott volt, viszont a '60-as évek magyar munkaviszonyaiban nem tudott zöld ágra vergődni. Vegyészmérnök volt és hol az egyik állami cégtől küldték a másikhoz, hol a nyakába varrtak valamit, hol megszüntették a munkahelyét. Érdekes, valahol ez édesanyámon szerintem segített, példát mutatott neki hogy mit nem szabad tennie, pedig sokszor került már ő is szinte lehetetlen élethelyzetekbe ami miatt bizony az idegrendszere elég erős terhelésnek volt kitéve.
2012. febr. 2. 22:12
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon közeli rokonom, a nyolcvanas években, két hónapos kislányával a karján a "Dunának ment". Egy fiatal sétáló pár észrevette, a srác kabátban, ruhában a vízbe ugrott. A pici babát meg tudta menteni, az anyukát nem...A srác életmentő kitüntetést kapott. Az azóta már felnőtt lánnyal, azóta is tartja a kapcsolatot, a lány a megmentőjét szinte pótapjának tartja. Imádják egymást.
2012. febr. 3. 03:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!