Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti hogyan szoktatnátok...

Szülők! Ti hogyan szoktatnátok le a 13 éves lányotokat a cigiről?

Figyelt kérdés
Cigizik, ráadásul napi egy dobozt elszív, zsebpénzt már nem kap, mégis mindig van cigije. Hazudik, lázad. Oké, tini, de mindennek megvan a határa. A szép szó, kiabálás már nem hat, mivel szoktassam le a dohányzásról? Akár valami drasztikusabb módszert is bevállalok.

2012. jún. 20. 15:18
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
60%
Be fog szédülni tőle ....
2012. jún. 20. 15:42
 22/47 anonim ***** válasza:
69%

A lelkére kéne hatni egy kicsit .... Én sem értek egyet azzal ,hogy vágjuk szájon és stb ... Nyilván azért is bagózik ,mert a haveri társaságban ez a menő ....

Mi lenne ,ha vennétek neki egy elektromos cigit???? Hátha ...

2012. jún. 20. 15:45
 23/47 anonim ***** válasza:
46%
Elektromos cigi nem egy kis takonynak való. Ő még különösebb erőlködés nélkül le tud szokni.
2012. jún. 20. 15:45
 24/47 A kérdező kommentje:

Hát ez a videó tényleg durva.

Nem hiszem, hogy ott tartana, hogy "más szolgáltatást" adna cserébe a cigiért. Szerintem csak lejmol. Tudtommal elvan tiltva minden ilyet haverjától, és szobafogságba van. De anyukánk meg az apja is egész nap dolgoznak, nagyszülők nincsenek, én is dolgozom, így bármikor kiszökhet.

2012. jún. 20. 15:51
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet, hogy ezt a piros szimfóniát megpróbálom, baja lehet tőle, ha egymás után elszívja mindet?"

Csak nehogy nikotinmérgezést kapjon!

2012. jún. 20. 15:54
 26/47 anonim ***** válasza:
Off bocsi csak érdekelne hogy ezek a videók tényleg elrettentik az embereket a cigitől? (és más káros dolgoktól)
2012. jún. 20. 16:08
 27/47 anonim ***** válasza:
38%

itt az emberek egy része debil, vagy mi van?! kiütni a fogát? hát a traktor verje ki annak, akinek ez akár megfordul a fejében! de a pofozkodók sem sokkal jobbak! kipróbálnám rajtatok is eme módszert, meglátom hogy állna a sok paraszt állat szája! ezért nem kell mindenkinek gyereket vállalni! inkább beszélni kell annak a gyereknek még idejében, nem ütni vágni, meg nemis kamaszkorban elkezdeni odafigyelni!

szvsz. próbáljátok ki a dobozcigit, meg a lelkifurdalást. ha nem hat, békén kell hagyni. van,amit kénytelenek vagyunk a saját kárunkon megtanulni, de ez nem azt jelenti hogy meg sem próbálunk tenni ellene

2012. jún. 20. 16:36
 28/47 anonim ***** válasza:
46%
en mar irtam hogy ennyi idosen engem nem tudtak leszoktatni. anyam megpofozott en meg elszoktem otthonrol, aztan mezzeg jottek utanam megkeresni meg edes kicsi lanyom tobbet soha nem utlek meg....
2012. jún. 20. 17:30
 29/47 anonim ***** válasza:

Én is ezt gondolom. Először próbáljátok meg elmagyarázni neki (nem ordítva), hogy ez nem egészséges, hozzatok fel tényeket, hogy miért nem, hátha erre hallgat. Esetleg nézessétek meg vele azt a videót.

Aztán ha ez nem megy, akkor esetleg kipróbálhatjátok azt a cigis dolgot is, amit itt írtak, bár az baromira káros, szóval az sem valami nagy megoldás, hisz azért akarjátok leszoktatni, hogy ne roncsolja az egészségét, és ezzel a cigis dologgal még ti is rátesztek egy lapáttal, hogy roncsolja tovább a tüdejét.

Bármit is tesztek, egy a lényeg: soha ne üssétek meg, amelyik válaszoló ezeket a pofozásokat írta, annak elmondom, hogy amelyik gyereket így fegyelmezik, azoknak a 40% öngyilkosságot követ el, a maradéknak pedig megfordul a fejében egy párszor, és gyakrabban, mint azoknak, akik normális nevelést kaptak. És az ordibálás sem segít, csak rontják a gyerek és a szülő kapcsolatát, és komoly lelki bajokat okozhat, antiszociális is lehet a gyerek későbbiekben, vagy elszökik, jobban elzüllik, és nem bízik majd meg a szülőben, annyira se, hogy például elfelejti majd bejelenteni, hogy jár egy fiúval vagy ilyesmi. Semmit nem fog elmondani, és szerintem ezt egyik szülő sem akarja.

Szóval gratulálok azoknak a szülőknek, akik "terrorral" akarják megoldani a problémájukat, ezzel fogják elveszíteni a gyerekük bizalmát, sőt, ahogy fent írtam, talán magát a gyereket is.

2012. jún. 20. 19:07
 30/47 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nincs terrorban, ő ordibál állandóan, és amikor egy 13 éves kislány kiabál, olyan rondán beszél, mint egy felnőtt, csapkod, toporzékol, hisztizik, akkor nem tudom mi lenne a helyes megoldás. Nem tudom még hogyan lehetne elmondani neki szépen, észérvekkel.

Nem sokkal vagyok nála idősebb, 20 éves vagyok, de amikor én voltam 13 nem ilyen világ volt még. Sajnos fogy a türelmünk, és ha egy pofon helyretenné, akkor az apja helyett én fogom ezt meglépni, akármennyire ellene vagyok én is.

2012. jún. 20. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!