Szülők! Ti hogyan szoktatnátok le a 13 éves lányotokat a cigiről?
Én is bagóztam majd apám leültetett és azt mondta:
Ha egy óra alatt elszívod ezt a doboz cigit, akkor dohányozhatsz, de tőlem ne kérj pénzt!!!! Nem kapsz se strandolásra, se bulira .... Semmire.... Menj el diákmunkára!!! Innentől kezdve te oldod meg az egyéb költségeket!!! Ennivalót kapsz és ennyi!!!!És még jó fej voltam, hogy itt lakhatsz továbbra is...
Kicsit meglepődtem ,majd próbáltam szívni azt a sz@r cigit (PIROS SYMPHONIA).
Feladtam ... :/ :D 8 éve volt ,nem dohányzom ,csak ha buli van .... ami elég ritkán fordul elő ... Persze már nem 15 vagyok ....
A bodies kiállításon is vannak kint szép tüdő vagy tüdők állítólag. A minap kerestem egy pár perces kis videót a youtube-on, van 2 vagy 3, ami hasonló téma. Az egyikben ha jól emlékszem van egy egészséges és egy dohányos tüdő. Levegőt fújnak bele, ott mozognak, szuszognak... A másik ha jól emlékszem vízen szűri át a cigarettafüstöt és a végén valami ocsmány fekete sűrű lötty marad. Sajnos nem tudom milyen szavakkal keressek rá, nem találtam őket, de ha valakinek ismerős és tudja mik ezek... Talán ezeket is megnézhetné, elég ütősek!
Egyébként én is olyan fajta vagyok, hogy csakazértis, az biztos, hogy ha valamiért felpofoztak volna, 3x olyan lendülettel csináltam volna. Ha valamit jól csinál, akármilyen apróság, azért dicsérjétek meg, hátha lejön neki ebből, hogy a jóért értékelik.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jSmSU..
Itt az a videó, amit mondtam :)
"Szerintem megpofozni, nem engedni el sehova nem megoldás, mert akkor ő lesz a meg nem értett tini és csak még jobban fog lázadni."
A szobájába zárva, cigi, net és tévé nélkül tőlem aztán lázadozhatna. :) Majd időnként kapna még pár pofont a hisztijéhez kísérőnek.
Nem tudom máskor mennyit cigizik, tegnap átjött hozzám, most ment el, ez idő alatt elszívott egy doboz arany marlborot, és még a párom cigijéből is.
Jófej voltam, nem téptem ki a szájából a cigit, de akkoris.
Lehet, hogy ezt a piros szimfóniát megpróbálom, baja lehet tőle, ha egymás után elszívja mindet? Nagyon makacs gyerek, biztos megpróbálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!