Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok a következ...

Ti hogy reagálnátok a következőre?

Figyelt kérdés
A férjem múltkor bejelentette, hogy elmegy 2 napra dolgozni (mondván milyen jó pénz van benne) úgy hogy nem alszik itthon. Nem nagyon örültem neki, ugyanis nem tudtam kikkel megy, nem ismerem a munkatársait (régen dolgozott velük mielőtt mi összejöttünk volna). Elment de nem tudta megmondani mennyiért is vállalta el a melót, hiába kérdeztem. Mikor megérkezett felhívott és aznap még kétszer hívott egészen du. 4-ig. Akkor mondta végeztek és mennek enni utána megy aludni. Vártam mikor hív,de meguntam és 9-kor rácsörögtem. Furán vette fel a telefont úgy szólt bele Haló (máskor kedvesen becézve beszél), és azt mondta nem ér rá mert vacsoráznak. Letette majd 5 perc után visszahívott (kiment az "étteremből") de alig értettem mit mond mert be volt rúgva és az öngyújtóját csattogtatta végig. Hozzáteszem a férjem nem mérsékelt ivó, amikor elkezdi képes napokig inni úgy hogy talajrészeg!Tavaly ezért elhagytam de megígérte többet nem iszik, ezt be is tartotta idáig. Szóval megharagudtam a beszélgetés alatt, mert amikor számon kértem miért ivott azt mondta erre nem ér rá várják a többiek. Másnap reggel felhívott én meg lebasztam. Besértődött és egész nap nem vette fel, nem tudtam mikor ér haza egyáltalán él-e még. Este nagy kegyesen felvette és azt mondta kivan a fasza azzal, hogy én megmondom neki mit csinálhat. Hogy ő igenis el fog menni ezentúl is ilyenekre és hogy nem a pénzért csinálta, hanem mert jó a társaság. Hozzáteszem olyan a munkaköre,hogy tele van ledér nőkkel akik folyton nézik kire lehet rácsimpaszkodni. Este hazajött és kiderült, hogy kocsmáztak és mindenki ment, és voltak női munkatársak is. Láttam a fotókat ás hát jól berúgtak mindannyian. Teljesen kiakadtam rá és veszekedtem mert szerintem ez nem fér bele egy komoly kapcsolatba ráadásul úgy hogy gyereket tervezünk. Átvertnek és kihasználtak érzem magam. Azt hazudta a pénzért megy közben meg az első alkalommal kocsmázott meg ki tudja még mit.Azt se tudom mennyit keresett. Amikor számon kértem itthon akkor azt mondta hülye vagyok és hogy ő tudja mit csinált és nem tartozik magyarázattal.

2012. jún. 15. 09:33
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Én mit tennék: Nem jutottam volna ilyen moslék pasassal a kapcsolat szintig. Ha mégis voltam olyan naív/vak/hülye, akkor ennél a pontnál repíteném. Eszembe nem jutna házasságot, gyereket tervezni.

Te mit tegyél:

Ha nem egyértelmű, akkor megérdemled a sorsod!

23N

2012. jún. 15. 20:35
 32/33 anonim ***** válasza:
kérdésem: törvényesen összevagytok házasodva? ha nem akkor adj hálát és lépj, különben házasság párti vagyok. a kapcsolatot szakitsd meg még fiatal vagy hogy tönkre tedd az életed. ha pedig házasok vagytok, feltétel nélkül válás. köszönöm.
2012. jún. 16. 02:06
 33/33 A kérdező kommentje:
Azért pontosítanám hátha valaki félre értette: valóban dolgozni ment a férjem (ebben nem hazudott), este volt a nagy vigadalom, amire én kiakadtam.
2012. jún. 16. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!