Hogy reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
Nem rég volt a diplomaosztóm. Apukám aszüleivel fasirtban vagyok egy éve. Igazából nem is én, hanem ők velem. Hosszú történet, a lényeg, hogy ők megharagudtak rám ok nélkül (Vagyis apukámra, csak akkor már engem is oda soroltak...)Utána következtek a felhánytorgatások, mindenféle csúnya dolog, részükről. Én ebből kimaradtam, nem szóltam bele. Őszintén sosem volt jó viszonyunk, nem is hiányoztak az elmúlt egy év alatt, rossz kimondani, de ez van.
Ma kaptam értesítőt, hogy küldtek 70 E. forintot kicsengetésemre. Elfogadnátok? Mit mondanátok nekik?
2012. jún. 6. 22:41
1/11 anonim válasza:
Elfogadnám és megköszönném nekik. Ez jó alkalom a kapcsolatotok rendezésére.
2/11 anonim válasza:
Ha visszautasítod, akkor csak szítod a tüzet. No meg, nem rossz pénz. :)
Ahogy #1 is írta, szépen személyesen köszönd meg nekik. Ha akkor sem hajlanak a békülésre, akkor felejtős az ügy.
3/11 A kérdező kommentje:
Személyesen nem tudom megköszönni, esetleg levelet írhatok...mondjuk azt nem tudom nagyon mit írhatnék a "köszönöm"-ön kívül...:-S
2012. jún. 6. 22:50
4/11 anonim válasza:
Elfogadnám mert biztos hogy azért küldték hogy legalább a békülés jelét mutassák. Ha az ember haragszik valakire, nem küld neki ennyi pénzt. De mindenképpen hívd fel őket, ha nem is tudsz hozzájuk elmenni. Ez alap.
5/11 anonim válasza:
Ne levelet írj neki,se telefonálj neki,hanem menj szépen megköszöni személyesen!!!!
6/11 A kérdező kommentje:
nem tudok személyesen menni, még legalább másfél hónapig...
2012. jún. 6. 23:29
7/11 anonim válasza:
Szerintem hívd fel őket telefonon!
8/11 anonim válasza:
Mi az a "kicsengetésemre"? Bocs, de én életemben nem hallottam még ezt.
9/11 anonim válasza:
Akkor hívd fel őket, másfél hónap múlva meg menj el, ha normálisak voltak veled a telefonban.
10/11 A kérdező kommentje:
Nálunk használják a "kicsengetés" szót. Ugyanaz mint a ballagás :)
2012. jún. 7. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!