Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok a következ...

Ti hogy reagálnátok a következőre?

Figyelt kérdés
A férjem múltkor bejelentette, hogy elmegy 2 napra dolgozni (mondván milyen jó pénz van benne) úgy hogy nem alszik itthon. Nem nagyon örültem neki, ugyanis nem tudtam kikkel megy, nem ismerem a munkatársait (régen dolgozott velük mielőtt mi összejöttünk volna). Elment de nem tudta megmondani mennyiért is vállalta el a melót, hiába kérdeztem. Mikor megérkezett felhívott és aznap még kétszer hívott egészen du. 4-ig. Akkor mondta végeztek és mennek enni utána megy aludni. Vártam mikor hív,de meguntam és 9-kor rácsörögtem. Furán vette fel a telefont úgy szólt bele Haló (máskor kedvesen becézve beszél), és azt mondta nem ér rá mert vacsoráznak. Letette majd 5 perc után visszahívott (kiment az "étteremből") de alig értettem mit mond mert be volt rúgva és az öngyújtóját csattogtatta végig. Hozzáteszem a férjem nem mérsékelt ivó, amikor elkezdi képes napokig inni úgy hogy talajrészeg!Tavaly ezért elhagytam de megígérte többet nem iszik, ezt be is tartotta idáig. Szóval megharagudtam a beszélgetés alatt, mert amikor számon kértem miért ivott azt mondta erre nem ér rá várják a többiek. Másnap reggel felhívott én meg lebasztam. Besértődött és egész nap nem vette fel, nem tudtam mikor ér haza egyáltalán él-e még. Este nagy kegyesen felvette és azt mondta kivan a fasza azzal, hogy én megmondom neki mit csinálhat. Hogy ő igenis el fog menni ezentúl is ilyenekre és hogy nem a pénzért csinálta, hanem mert jó a társaság. Hozzáteszem olyan a munkaköre,hogy tele van ledér nőkkel akik folyton nézik kire lehet rácsimpaszkodni. Este hazajött és kiderült, hogy kocsmáztak és mindenki ment, és voltak női munkatársak is. Láttam a fotókat ás hát jól berúgtak mindannyian. Teljesen kiakadtam rá és veszekedtem mert szerintem ez nem fér bele egy komoly kapcsolatba ráadásul úgy hogy gyereket tervezünk. Átvertnek és kihasználtak érzem magam. Azt hazudta a pénzért megy közben meg az első alkalommal kocsmázott meg ki tudja még mit.Azt se tudom mennyit keresett. Amikor számon kértem itthon akkor azt mondta hülye vagyok és hogy ő tudja mit csinált és nem tartozik magyarázattal.

2012. jún. 15. 09:33
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Kérdeztem én tőle, hogy akkor én is elmehetek 2 napra valahova inni vagy szórakozni erre kiakadt, hogy ő dolgozni ment. A féltékenység, hát igen nem vagyok annyira féltékeny típus de az, hogy számomra ismeretlenekkel iszik 200 km-re azért kiakaszt. Mindenki átsiklana ezen a dolgon, ha a férje elmenne leinná magát és a csapatba nők is lennének akik szeretik az éjszakázást meg a piát?
2012. jún. 15. 10:01
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez a férfi nem becsül téged!

Szerintem, ha egy kicsit körülnézel, fogsz találni olyat, aki nem hazudozik neked, és nagyra tart téged.

Ha átver és kihasznál, akkor a kapcsolat részéről már véget ért, csak még neked nem mondta el, mert így továbbra is ki tud használni téged.

Én sürgősen kitenném a szűrét, és gyerekeim apjának egy jóravaló pasit választanék!

2012. jún. 15. 10:02
 13/33 anonim ***** válasza:
39%

második vagyok

Először is.

Nem írtad,hogy gyógyszert szed,és erre nem ihat.

másodszor.

Miért kéne minden barátjának,kollégájának bemutatni a feleséget vagy férjet?? Vannak közös bartáok és vannak kollégák,haverok akiket nem feltétlenül ismerjük meg életünk során.

harmadszor

Miért kéne mindig a feleségünkkel,férjünkkel kikapcsolódni? Annak is megvan a maga menete.

Én imádom a férjemet,minden időmet vele tölteném,de vannak napok amikor igenis nélküle megyek egy kicsit kikapcsolódni. Amikor nem hívom,mert csajos napom van. Van amikor a férjem is nélkülem megy el szórakozni az edző társaival.A felét nem ismerem én sem,de nem számít.

Bízunk egymásban annyira, hogy ne kelljen titkolózni ki hova megy.

Régen rossz ha az ember nem meri elmondani a párjának,hogy hétvégén el akar menni egy kicsit kikapcsolódni de nem a párjával.. Nincs ebben semmi rossz.

De te tudod az adott szitut, hogy mi az eleje és vége a történetnek.

Én azon sem lepődnék meg, ha a férjed egy másik kérdésnél meg arról panaszkodna hogy az asszony szorosan tartja a pórázt és elege van. Nézőpont kérdése hogy éppen kinek rosszabb..

Én mindenesetre nem letolás kezdeném a párbeszédet,hanem beszélgetéssel. Valamiért én megkérdezném, hogy mi az oka annak,hogy nem merte megmondani mire készült, hogy csak szórakozni akart egyet..

2012. jún. 15. 10:02
 14/33 anonim ***** válasza:
75%

13asnak,

igen lehet egymás nélkül is kikapcsolódni, sőt kell is, de nem jeleneti azt, hogy hazudunk a másiknak, esetleg lehülyézzük.

2012. jún. 15. 10:04
 15/33 A kérdező kommentje:
13-as: Nem is letolással kezdtem, azért van annyi eszem, hanem szépen, de betámadott hogy én mit képzelek. Amúgy meg lehet csak huzavona az egész mert tényleg nem illünk össze. Én nem vagyok ivós, bulizós ezt már kinőttem.
2012. jún. 15. 10:12
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

1. Alkoholizmusra erősen hajlamos, ha nem az. (Ha nem az még, akkor néhány év és az lesz)

2. Hűtlenségre hajlamos.

Emellé te nem bízol benne, ha nők is vannak a társaságban, akkor balhé van. Egy alkoholt szerető ember - akár jogosan van lecseszve, akár nem - egy idő után a piába fog menekülni az otthoni problémák elől.

Ha gyerek születik, akkor a vele járó esetleges problémákat is a kocsmában dolgozza fel.

Kérdező, mire számítasz ezek után tőle?

2012. jún. 15. 10:12
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal elhagynám. Én is örülök, ha az én barátom nélkülem is szórakozik, szeretek néha én is kikapcsolódni, de azért ez a viselkedés nekem már nem férne bele. Egy ilyen kapcsolatot egy gyerek pedig még jobban szétzúzna. Szenvedni akarsz mindenáron? Hagyd ott, amíg nem késő, ne áldozz rá a drága idődből!
2012. jún. 15. 10:19
 18/33 A kérdező kommentje:
Igazad van. Tudod csak az bánt, hogy hazudik fájdalmat okoz és erre neki áll feljebb. Ebben a dologban én mindenképp veszítek, mert ha hagyom legközelebb is megcsinálja esetleg durvábban, és ha elkezd inni napokig csinálja (minden feszkót így vezet le). Ha elválok én vagyok a szemét mert egy kis semmiségért is elhagytam, amikor ő csak pénzt keresni ment el. Hogy legyek így okos?
2012. jún. 15. 10:23
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kezdődő alkoholizmus, ilyen emberrel sosem érdemes hosszú távra tervezni:S Hidd el, ez nem semmiség már.. és ő maga vallotta be hogy nem is a pénzért ment. :/
2012. jún. 15. 10:28
 20/33 A kérdező kommentje:
Amúgy meg a gyerekvállalás előtt illik letenni a cigit meg a piát szerintem. Én is dohányoztam 6 évig de leszoktam, hogy nehogy baj legyen. Azt meg nem értem hogy miért jelenti a szórakozás a lerészegedést??
2012. jún. 15. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!