Ti hogy reagálnátok a következőre?
Ez a férfi nem becsül téged!
Szerintem, ha egy kicsit körülnézel, fogsz találni olyat, aki nem hazudozik neked, és nagyra tart téged.
Ha átver és kihasznál, akkor a kapcsolat részéről már véget ért, csak még neked nem mondta el, mert így továbbra is ki tud használni téged.
Én sürgősen kitenném a szűrét, és gyerekeim apjának egy jóravaló pasit választanék!
második vagyok
Először is.
Nem írtad,hogy gyógyszert szed,és erre nem ihat.
másodszor.
Miért kéne minden barátjának,kollégájának bemutatni a feleséget vagy férjet?? Vannak közös bartáok és vannak kollégák,haverok akiket nem feltétlenül ismerjük meg életünk során.
harmadszor
Miért kéne mindig a feleségünkkel,férjünkkel kikapcsolódni? Annak is megvan a maga menete.
Én imádom a férjemet,minden időmet vele tölteném,de vannak napok amikor igenis nélküle megyek egy kicsit kikapcsolódni. Amikor nem hívom,mert csajos napom van. Van amikor a férjem is nélkülem megy el szórakozni az edző társaival.A felét nem ismerem én sem,de nem számít.
Bízunk egymásban annyira, hogy ne kelljen titkolózni ki hova megy.
Régen rossz ha az ember nem meri elmondani a párjának,hogy hétvégén el akar menni egy kicsit kikapcsolódni de nem a párjával.. Nincs ebben semmi rossz.
De te tudod az adott szitut, hogy mi az eleje és vége a történetnek.
Én azon sem lepődnék meg, ha a férjed egy másik kérdésnél meg arról panaszkodna hogy az asszony szorosan tartja a pórázt és elege van. Nézőpont kérdése hogy éppen kinek rosszabb..
Én mindenesetre nem letolás kezdeném a párbeszédet,hanem beszélgetéssel. Valamiért én megkérdezném, hogy mi az oka annak,hogy nem merte megmondani mire készült, hogy csak szórakozni akart egyet..
13asnak,
igen lehet egymás nélkül is kikapcsolódni, sőt kell is, de nem jeleneti azt, hogy hazudunk a másiknak, esetleg lehülyézzük.
1. Alkoholizmusra erősen hajlamos, ha nem az. (Ha nem az még, akkor néhány év és az lesz)
2. Hűtlenségre hajlamos.
Emellé te nem bízol benne, ha nők is vannak a társaságban, akkor balhé van. Egy alkoholt szerető ember - akár jogosan van lecseszve, akár nem - egy idő után a piába fog menekülni az otthoni problémák elől.
Ha gyerek születik, akkor a vele járó esetleges problémákat is a kocsmában dolgozza fel.
Kérdező, mire számítasz ezek után tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!