Ti hogy reagálnátok a következőre?
Nem olvastam, csak az első oldalt... de nekem ez nem fér bele egy házasságba.
Inkább mondja meg az igazat, hogy egy kis kikapcsolódásra vágyik és elmenne a haverokkal/munkatársakkal iszogatni egy kicsit. Menjen. Nem vagyok az anyja, hogy eltiltsam a barátaitól. De ilyen kamuval előállni, hogy dolgozni megyek azt sem tudom mennyiért és hova és kivel... nekem ez sok lenne.
Az meg, hogy sok ledér nővel van együtt, akiknek semmit nem jelent a férjed gyűrűje, az egy dolog. Nem dolgozhat csak pasik között, ha olyan a munkahelye, ezért ne kérd számon. Bízz benne, hogy hűséges tud maradni.
Az én munkahelyem is olyan, hogy sokszor fűznek férfiak (vendéglátás), folyton randira hívnak, meg egy italra, őket sem érdeklik, hogy van gyűrűm, de engem érdekel, és nem megyek el egyikkel sem.
Kössetek kompromisszumot, beszéljétek meg, hogy ha el akar menni a haverokkal, akkor mondja azt és ne azt, hogy dolgozni megy. Na meg ne durcázzon, mint egy ötéves.
Azt pedig gondold át azért, hogy érdemes-e ebbe a házasságba gyereket vállalni.
Látszik, hogy nem képes betartani, amit ígért, hazudik, alkesz, bunkó, nem számíthatsz rá, megcsalt/meg fog csalni...
Szerintem addig hagyd el, amíg még nincs gyerek, aki összetart. Ez jobb nem lesz. Sok erőt a szakításhoz!
(nem tudnálak sajnálni, ha vele maradnál mindezek ellenére)
Nincs kedvem 3 oldal választ végigolvasni, így könnyen lehet, hogy ismétlek valakit. Ami elsőre eszembe jutott: ez nem egy egészséges, jó kapcsolat. Ebben hosszútávon kizárt, hogy jól és biztonságban érezd magad. Egy piás (főleg a napokig talajrészeg fajta), nem fogja soha abbahagyni az ivást. Soha. Bármit is mond. Tapasztalat.
A helyedben addig lépnék, amíg még nincs lurkó. Miért akarsz egy ilyen embernek gyereket szülni, aki láthatóan nem is tisztel téged? Sokkal különb férfiak vannak nála.
Ha eddig nem csalt meg ezekután biztos meg fog. Már bocs de elég idegesítő lehetett, hogy elment sok idő után először bulizni, Te meg elkezdted hívogatni.
A piától alapjáraton megjött az önbizalma, látta, hogy mások csak szórakoznak, plusz ott vannak a csajok és nem egy hárpia hívja őket 40szer 3 óra alatt, emiatt is mondta, hogy ne szabd meg mit csinálhat.
Teljesen belefér, hogy hetente egyszer eljárjon, az a nagyobb baj, hogy Te nem jársz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!