Ti hogy reagálnátok a következőre?
ha nála laksz, akkor csomagolsz, és szevasz.
Ha ő lakik nálad, akkor csomagolsz, és elköszönsz tőle, majd becsukod az ajtót
Ha nem lakik nálad, akkor dobd ki a cuccait, és kész. \o/ Ámen. Miért kell egy hülyével szenvedni?
Nem volt fair a férjed részéről, hogy nem mondta meg az igazat. De elgondolkodnék, hogy milyen lehet velem élni, ha egy kis kiruccanást nem mer bevallani,és inkább hazudik.
Azért nem jó ám egy olyan kapcsolatban élni, ahol az ember úgy érzi meg van kötve a keze, nem csinálhat néha olyan dolgot amit szeretne. A férjed csak ki akart kapcsolódni. Inni,mulatni akart egyet. Hazudott. A kapcsolat nem csak arról szól,hogy tudom a másikat teljesen magamhoz láncolni. Néha egy jó kapcsolatban nem árt ha engedünk egymásnak egy kis szabadságot.
Én otthagynám:
Lehülyéz, azaz nem tisztel
Hazudik, azaz nem tisztel
Iszik, azaz nem lesz könnyű életed mellette
Nem adja haza a pénzt, nyilván nem mindig köteles, de ezt meg kéne beszélnetek. Semmibe vesz.
Szerintem 3 lehtőség van mint mindig!
1: Megszoksz
2:Megszöksz
3:Tökére lépsz és megfenyegeted hogy ha nem hagya abba a piát akkor lelépsza gyerekkel eggyüt!
Egyébként tipikus. Pia hatására a többiek telebeszélték a fejét valószinü hogy "mivan az asszony hordja a nadrágot?" meg ilyenek és ezáltal sértve érezte a férfiui hiuságát! Én javaslom ülj le beszélj vele mikor józan hogy amikor el megy ilyen 2,3 napos munkákra kb mennyi pénzre számithattok és hogy azt rakja le ha már megbszéltétek. A másik meg tárgyaljátok le hogy ha el is megy "dolgozni" akkor ne vigye haza a munkáját azaz ha lehet otthon ne igyon! A továbbiakban meg hogy mit csinált szerintem ne firtasd mert csak idegesiteni fogja öt is meg téged is és vállás lessz a vége amit szerintem mind a hárman vagy négyen (kérdés hány gyerek van)bánni fogtok!
Elég baj hogy hazudnia kellett neked mert különben balhé lett volna abból, hogy munka után bulizik a munkatársaival. Megcsalt korábban? Ha nem, miért nem bízol benne? Persze ne érjen haza minden este részegen, de azért néha belefér.
Én megbeszélném vele hogy miért hazudott és hogy legközelebb mondja meg nyugodtan, ha menni akar valahová, nem lesz belőle balhé.
Vagy te nem jársz el soha sehová?
Ennek ellenére nem kellett volna hazudnia, ezt valahogy tudatosítani kell benne. Számomra ez a probléma , nem az hogy bulizott.
Első reakció: fognám a cuccait és kiraknám.
A férjed nem tisztel és hazudik neked. Szerintem elég ok arra, hogy kirakd a szűrét.
Egyébként teljesen normális, ha egy kapcsolatban mind a nő, mind a férfi a barátaival is kikapcsolódik. Szerintem még az is belefér, hogy iszogatnak egy kicsit. Csak az nem mindegy, hogy hazugság árán történik ez és hogy milyen annak a kikapcsolódásnak a mértéke. Például régen sokat ivott a férjed, amit megbeszéltetek, erre most újra matt részegre leitta magát, ráadásul nem egy estéről volt szó, hanem az éjszakát is valahol máshol töltötte és nem pénzért ment dolgozni, hanem kikapcsolódni.
Ha nem azért kellett hazudnia, mert te ellenezted azt, hogy kikapcsolódjon a barátaival, akkor jogosan érzed, hogy semmi keresnivalótok egymás mellett. Ha viszont te ellenezted, ő meg ezért hazudott, szerintem akkor is el kéne gondolkozni, hogy hogyan tovább.
Amúgy abból, hogy nők is voltak ott és ez is zavar téged, ott pedig némi féltékenységet, akár bizalmatlanságot is vélek felfedezni. Na így sincs sok értelme.
Szerintem ha hazaér, beszéljétek meg, de ha továbbra is így áll a dolgokhoz, akkor te is tudod a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!