Nektek mi (volt) a legnehezebb az együttélésben?
Nekem az, hogy nem csinálhatom bármikor azt, amihez kedvem van. Ma pl, ha még otthon laknék ki se keltem volna egész nap az ágyból és nyomi sorozatokat néztem volna. De így, nem csinálom, mert valamennyire csak a kedvében akarok járni mindig, olyasmit csinálni, ami őt is szórakoztatja.
Na meg egy egész lakás takarítása, házimunka, az is furcsa volt. Régen 2 hetente kitakarítottam a szobám és kész. Most mindig van valami tennivaló.
A pénz beosztásáról meg ne is beszéljek...
Nálatok mi volt a legnehezebb?
# 19
Egyszer részegen kipróbáltam az állva szarást, nem pöri :D
Sok minden. Vége is lett.
Kezdődött azzal, hogy nem csinálhatom azt amit akarok.
(Persze, hogy csinálhattam, csak idegesített, hogy itt van, és nem jöttem rá rögtön, hogy ez mit jelent.)
mi nem korlátozzuk egymást. együtt élünk. amikor együtt vagyunk, akkor egymásra figyelünk, de nem pattogok körülötte. ha éhes csinál magának, vagy akár nekem is, esetleg rendel valamit.
a bevásárlást együtt intézzük, megbeszéljük mit kell venni.
a valamelyikünk beteg, a másik ápolja, akár még a xart is kipucolom alóla, ha annyira rosszul van.
takarítás: nos, nem megterhelő, szeretem az igényes környezetet, amíg anyummal éltem, akkor is én csinálta, mert ő nagyon sokat dolgozott, és le akartam venni a terhet a válláról.
ja, és ő is ülve pisil, nem is kellett sokat unszolni vele. sokkal kevésbé lesz büdös, és a takarítás is könnyebb :) nem ettől lesz kisebb a farka :)
nehézségek: az apró viták, egy buta dolgon összeveszés, aminek semmi értelme, és később be is látjuk, aztán békülünk ;) sokkal jobban szeretek vele élni, mintha egyedül kéne lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!