Nektek mi (volt) a legnehezebb az együttélésben?
Nekem az, hogy nem csinálhatom bármikor azt, amihez kedvem van. Ma pl, ha még otthon laknék ki se keltem volna egész nap az ágyból és nyomi sorozatokat néztem volna. De így, nem csinálom, mert valamennyire csak a kedvében akarok járni mindig, olyasmit csinálni, ami őt is szórakoztatja.
Na meg egy egész lakás takarítása, házimunka, az is furcsa volt. Régen 2 hetente kitakarítottam a szobám és kész. Most mindig van valami tennivaló.
A pénz beosztásáról meg ne is beszéljek...
Nálatok mi volt a legnehezebb?
egy férfi ne pisáljon ülve! nem kell bénázni, és ennyi.
25F
Szerintem , meg akaratlanul is kispriccel :-))
Férfiasabb állva , empatikusabb ülve, főleg ha az ok , hogy engem kíméljen :-))
A férjem akkor szokott át az ülve vizelésre, amikor néhányszor behívtam a fürdőbe és kapott takarítófelszerelést. Mondtam, hogy akkor nyúlok a pisijéhez, ha a katéterét kell cserélni, addig ő takarít maga után. Két alkalommal később inkább leült :)
Bár már volt példa arra, hogy éppen én ültem a wc-n, amikor berontott és jobb híján a kádba... de legalább kifertőtlenítette maga után.
LOL
Gondolom az sem lesz számodra gyanús ha farsangkor britniszpírsznek akar beöltözni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!