Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi (volt) a legnehezebb...

Nektek mi (volt) a legnehezebb az együttélésben?

Figyelt kérdés

Nekem az, hogy nem csinálhatom bármikor azt, amihez kedvem van. Ma pl, ha még otthon laknék ki se keltem volna egész nap az ágyból és nyomi sorozatokat néztem volna. De így, nem csinálom, mert valamennyire csak a kedvében akarok járni mindig, olyasmit csinálni, ami őt is szórakoztatja.

Na meg egy egész lakás takarítása, házimunka, az is furcsa volt. Régen 2 hetente kitakarítottam a szobám és kész. Most mindig van valami tennivaló.

A pénz beosztásáról meg ne is beszéljek...

Nálatok mi volt a legnehezebb?

2012. jún. 5. 18:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy tényleg okos a kisfiad. Aranyos, hogy azért nem pisil állva, hogy ne kelljen utána takarítanod. :)
2012. jún. 5. 19:37
 12/23 anonim ***** válasza:
14%

egy férfi ne pisáljon ülve! nem kell bénázni, és ennyi.

25F

2012. jún. 5. 19:50
 13/23 anonim ***** válasza:
92%
Hát nézd, az élet minden területén férfi, és az, hogy ülve pisál, a te szavaiddal élve, nem hinném, hogy rontana a férfiasságán. Nem azért pisil ülve, mert béna, neki így a kényelmes. A 11 éves kisfiúnál meg remélem nem probléma, hogy ülve pisil. Vagy már belőle sem lesz igazi férfi? Mert te biztos fasza csávó vagy öcsém...
2012. jún. 5. 19:54
 14/23 anonim ***** válasza:

Szerintem , meg akaratlanul is kispriccel :-))

Férfiasabb állva , empatikusabb ülve, főleg ha az ok , hogy engem kíméljen :-))

2012. jún. 5. 19:55
 15/23 anonim ***** válasza:
54%
Ne viccelj már, ha ülve pisil nem kell előre kitalálnia, hogy mit akar. Jön, ami jön. :)
2012. jún. 5. 20:04
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezt már komoly kutatások bizonyították, hogy aki ülve pisil, az megfertőzi a homoszexualitás vírusa, ami köztudott, hogy a WC-deszkákon él és onnan ugrik át a zsákmányára :)
2012. jún. 5. 20:06
 17/23 anonim ***** válasza:

A férjem akkor szokott át az ülve vizelésre, amikor néhányszor behívtam a fürdőbe és kapott takarítófelszerelést. Mondtam, hogy akkor nyúlok a pisijéhez, ha a katéterét kell cserélni, addig ő takarít maga után. Két alkalommal később inkább leült :)

Bár már volt példa arra, hogy éppen én ültem a wc-n, amikor berontott és jobb híján a kádba... de legalább kifertőtlenítette maga után.

2012. jún. 5. 20:08
 18/23 anonim ***** válasza:
Az nem probléma esetleg, hogy ülve is szarik?
2012. jún. 5. 20:09
 19/23 anonim ***** válasza:
Nálunk egyre többminden nehéz az együttélésben. Félek, hogy nem lesz jó vége.
2012. jún. 5. 20:20
 20/23 anonim ***** válasza:

LOL

Gondolom az sem lesz számodra gyanús ha farsangkor britniszpírsznek akar beöltözni :P

2012. jún. 5. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!