Nektek mi (volt) a legnehezebb az együttélésben?
Nekem az, hogy nem csinálhatom bármikor azt, amihez kedvem van. Ma pl, ha még otthon laknék ki se keltem volna egész nap az ágyból és nyomi sorozatokat néztem volna. De így, nem csinálom, mert valamennyire csak a kedvében akarok járni mindig, olyasmit csinálni, ami őt is szórakoztatja.
Na meg egy egész lakás takarítása, házimunka, az is furcsa volt. Régen 2 hetente kitakarítottam a szobám és kész. Most mindig van valami tennivaló.
A pénz beosztásáról meg ne is beszéljek...
Nálatok mi volt a legnehezebb?
Biztos vagy benne, hogy mindig minden percben a kedvében kell járni és fel kell áldozni magad? Szerintem ez nagyon rossz ötlet.
A házimunkába meg segítsen be.
A kassza meg ne legyen közös házasság előtt.
Nagyjából ennyi.
Igen, a pénz beosztás nekem is nehéz. Mindig mindenre legyen pénz. De szerencsére ebben is segít a Párom, ahogy nagyon sok mindenben. A legnehezebb talán az, hogy néha rámjön, hogy szeretnék egyedül lenni, semmi se csinálni, senkivel sem beszéni, csak úgy lenni. És ez általában lehetetlen.
De ezektől eltekintve imádok Vele együtt élni!:)
Én is imádok, neme rről van szó!
És arról sem, hogy enm csinélhatok, amit akarok, de itt már nem ugyanaz. Pl itt nincs tv a hálóban, a fotelből meg nem jön, hogy hülye sorozatokat nézzek és punnyadjak, belealudjak.
Ez egy tök jó kérdés, amin el is gondolkodtam , de nem jut eszemben semmi idegesítő a pasimban , ( magamon kívűl:-) )meg nehézség sem a kapcsolatunkban.
9 éve vagyunk együtt , már teljesen egymáshoz igazodtunk , ami összetart , nem kiábrándít, vagy széthúz.
A felnőttlét már számomra annál nehezebb , mint a kapcsolattal járó gondok .
Pl. nehezebben viselem , ha minden egyszerre fogy el és listával megyünk vásárolni aminek a vége az üres pénztárca.Amíg otthon laktam , soha nem gondoltam volna hogy ennyire nincs értéke a pénznek , természetes volt , hogy mindig mindent a helyén feltöltve megtalálok.
Te a nő vagy, vagy a férfi?
Ő nem lenne benne, hogy néha csak bújjatok és nézzetek együtt sorozatokat? Nálunk ez simán működik - persze csak ritkán :)
A házimunkából mindenkinek ki kell venni a részét, úgy hamarabb is végeztek.
Ja, és nem szabad hagynom, hogy főzzön, mert első nap, amikor beköltöztünk, leöntötte a falat vörösborral főzés közben. Másnapot azzal kezdtük, hogy mehettünk a festékboltba.
Utolsó voltam.
21/L
Az én fiam , (11) is ülve pisil.
Amikor megkérdeztem , hogy miért ,. a válasza - hogy ne keljen a vécé körül a pisit felmossam
Becsuktam az ajtót és kijöttem ! Okos kölyök !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!