A nők miért kegyetlenek egymással?
huh, látom azért ment itt a szópárbaj mióta válaszoltam. Még valami eszembe jutott ehhez. Sokszor az unalom miatt kezdik fúrni egyes nők a többit. Ezt már az általános iskolabán is meg lehet figyelni. Én is voltam hasonló helyzetben és tudom milyen borzalmas. Szimplán az 5 lányból 4 unatkozott és kipécézte a legszebbet, legcsúnyábbat, leggyengébbnek ítéltet és máris volt miről beszélni, kit kiutálni, a háta mögött összesúgni, azon mesterkedni hogy az véletlenül se jöjjön valahová. Többnyire önbizalom hiányos, vissza igazolást váró emberek kezdik ezt. vagy csak szimplán így lesz miről, kiről beszélni, beindul a csapatszellem. Pl tanároknál is hallottam hogy a gimikben, középiskolákban vannak olyan tanárok, akik úgy növelik az osztályban 1 évben a "csapatszellemet", úgy "hozzák össze" a gyerkőcöket hogy szemétkednek velük, gonosz tanárt játszanak. Ezt szerintem nem sokan merik bevállalni, ki szereti ha utálják, de onnantól kezdve van közös téma, van miről beszélni, van kit egységesen utálni, van közös ellenség. Szerintem nálunk nőknél is hasonló lehet a helyzet a rivalizálás mellett. A csúnyább lányok összeverődnek és kibeszélik, rib@ncozzák a szépeket míg a szépek ugyan ezt csinálják a csúnyákkal. Még nem sok olyan női "klikket" láttam ahol volt 3 nevezzük cicababának lány és 1 sportos, focista csaj, vagy akár művészlélek könyvmoly. A hasonló a hasonlóval jön ki a legjobban de ami nem hozzám hasonló az ijesztő és kétkedést vált ki, hogy akkor most én vagyok a rossz? És mi a nők legjobb módszere arra, hogy minél többen azt mondják, gondolják hogy ő a jó, a jobb? Hát a pletyka és a fúrás. Most végzek egyetemen és csak annyi kívánságom van a jövőre nézve hogy be ne kerüljek 5-nél több nő közé. Legyen vagy 3 nő még de inkább férfiak. Világ életemben fiú osztályba jártam, fiú létszám volt a nagyobb a jelenlegi szakomon is, el sem tudnám képzeli hogy bekerüljek 30 nő közé és azok elkezdjenek fúrni, kibeszélni, utálni. Én ezt nagyon nehezen viselem és biztos felmondanék :S :( Sajnos az állítás ha kimondjuk, ha nem a legtöbb esetben igaz. Vannak kivételek, békeszeretőek, empatikus nők, de az értelemszegény, így nevelkedett stb csajokkal ők sem tudnak mit kezdeni max lesz@rni. Én tanultam az általános iskolában ebből, így próbálok tenni ellene. Sajnos sokaknak kellene még tanulniuk, kellemetlen tapasztalatokat szerezniük és azokat kiértékelni és talán akkor a nőkről nem ez lenne a vélemény a férfiaknál sem és sok helyen kicsit vidámabb, boldogabb és nyugodtabb lenne az élet is:)
22l
Én is észrevettem, hogy iszonyú kegyetlenek egymással a nők.
Ez szerintem a zéró önbecsülés miatt van, hogy semmi nem pereg le róluk, irigységből próbálnak ártani. Gyűlölik magukat, elnyomják az érzéseiket, hazudgálnak maguknak, azaz nem tisztelik meg magukat az őszinteséggel.
Nem sokan képesek az empátiára, és ennek biológiai okai vannak - azok az agyi területek nem aktívak amelyek azért felelnek, hogy reálisan megsaccolják, hogy valaki más hogyan érezheti magát, hogy hogyan esik valami neki.
De nem is csodálkozom.
Képzeld el, hogy soha, semmilyen sikered nem volt. Soha.
Semmiben. Úgy neveltek, hogy gesztusokkal kommunikálsz másokkal, minden jelent valamit és semmi sem úgy van, ahogy az valójában van.
Én azt vettem észre, hogy ez is egy hungarikum, más kultúrákban nem feltétlenül így működik.
A férfiak ugyanolyan kegyetlenek egymással,pl:
-Alkesz havert itatják
-Házas havernek megpróbálják elcseszni a házasságát.
-Egymásnőjét lenyúlják
-Egymást balekozzák,lúzerezik
-Fogyózós havert etetik
-Pénztelen havert lenézik
-Barátoknak rossz tanácsokat adnak
-Próbálják rávenni a havert hogy ne legyen barátnője, családja, gyereke, mert az milyen lúzer dolog, közben ők családot alapítanak, és utána húzzák a másikat neki miért nincs
-Összességében folyamatosan rivalizálnak
vannak igaz barátok, akik ezekben visszafogják magukat, de néha még belőlük is kibújik a kisördög
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!