Szreintetek helyénvaló ha megosztjátok egymással a kódjaitokat és bejelentkezési neveteket?
Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 16:51
1/28 anonim válasza:
Mármint a párommal? Mi meg szoktuk osztani, nincs titkunk egymás előtt és valamit közösen használunk.
2/28 anonim válasza:
igen, mi is tudjuk egymás belépőkódját az email fiókokba,stb.
4/28 anonim válasza:
A jelszó akkor jelszó ha csak egy ember tudja:)
Az a célja hogy azon az egy emberen kívül senki ne tudjon belépni.
5/28 anonim válasza:
Ugyan nincs mit titkolnom, de nem fogok ilyet megosztani soha. A párom rengeteg oldalnál elmentette a belépési adatait, ha akarnám megnézhetném a leveleit, oldalait, de eszembe se jut. A magánügye.
6/28 anonim válasza:
én nem tudom a férjemét és ő se enyémet. Nem is érdekel. Úgyse nézném meg, akkor meg minek?
7/28 anonim válasza:
ha 17 éves vagy akkor nyilván tényleg gáz... de szerintem egy házasságban, ahol nem a fészbuk a napi rutin, hanem mondjuk egy visszaigazoló mail várása egy bútorról v hasonló, akkor nem gáz.
2. voltam
8/28 anonim válasza:
így van, 17 éven felül minden ember csak bútorokra vár
a bútorvárási szokásainkat meg nyugodtan megoszthatjuk a családunkkal
9/28 anonim válasza:
Mi 4 éve vagyunk együtt, és soha nem osztottuk meg egymással ezeket a dolgokat.
Egyszerűen nincs értelme, ha pl. egy barátnőmmel levelezek nem biztos, hogy ő szeretné ha a párom is olvasgatná azokat amiket ír nekem... De ez csak egy példa.
Ennyi "titok" mindenkinek kell!
10/28 anonim válasza:
8as nagyon elmés hozzászólás volt, tehát neked nem esett le a lényege...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!