Szreintetek helyénvaló ha megosztjátok egymással a kódjaitokat és bejelentkezési neveteket?
Szerintem nem bizalom kérdése. Hanem privátszféra igény kérdése. Pont úgy, mint a metrón: van, aki fél méterre arrébb ül le a másiktól, van, aki az ismeretlennek is a $eggébe mászik.
Nincs titkolnivalóm - elég furcsa, hogy sokan rögtön erre asszociálnak - , egyszerűen párkapcsolatban is megmaradok önmagamnak, nem másik felet keresek magamnak, hanem egy másik egész embert.
a bankkártyámat bármikor odaadnám neki, lakáskulcsot egy hónap után kapott.
de a magánlevelezéseim, és a közösségi oldalas jelszavaim nem tartoznak rá.
egyszerűen utálom, ha valaki turkál olyan dolgokban, ami a magánügyem.
a könyvespolcunk is a hálószobában van, mert idegesítene, ha bármelyik vendégem látná, h miket olvasok. valahol az is a magánszférám része.
én sem tudom az ő jelszavait, nem is érdekel, h kivel mit beszélget.
Lassan 3 éve vagyunk együtt, tudjuk a másik jelszavát.
Nem szoktunk belépni a másik fiókjába, ha megkéri valamelyikőnk a másikat okés, de akkor sem olvassuk el a másik leveleit, feltéve ha nem egy levelet kell megnézni.
A jelszó akkor jelszó ha csak egy ember tudja:)
Az a célja hogy azon az egy emberen kívül senki ne tudjon belépni.
Melyik nyomorék pontoz le egy ilyen választ ?
Biztos olyan akinek 1234 a jelszava, meg facebookon kívül semmire nem használja a gépét. Gratulálok 12 éves facebook Pistikék :D
És melyik nyomorék pontozza le, hogy leírtam: mi tudjuk a párommal egymásét. Ez kinek fáj, már nem azért? Ettől jobban érzitek magatokat, szánalmas gyökerek?!
Én tojok bele, hogy más magánügynek tekinti, engem nem zavar, ha a párom akkor lép be az e-mailemre mikor akar. Úgysem teszi, mert megbízik bennem. Én is benne. Sajnálni tudom azokat, akik nem fogják fel, hogy mindenki nem olyan beszűkült, mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!