Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért kegyetlenek...

A nők miért kegyetlenek egymással?

Figyelt kérdés
Most nem kell azzal jönni, hogy ez nem igaz, meg én sosem voltam az, mert nap, mint nap ezt tapasztalom. Mi, férfiak, sokkal jobban kijövünk egymással, egyenesebbnek gondolom a férfitársaimat, nde em kell félreérteni, a nőket szeretem és imádom őket.
2012. jún. 2. 23:35
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
86%
A lányok ha sokan vannak klikkesednek. Szerintem ha már 4 nő kerül össze megy ez. Én is nő vagyok, így tudom. Mi hamarabb elkezdjük fikázni a egymást, méregetni, ha csinosabb féltékenykedni mint a férfiak.pl többnyire észrevehető hogy vannak akik első látásra egymásra találnak a lányok között és vannak akik tudják, hogy ők sose lesznek egy hullámhosszon. De pl én a férfiaknál is észrevettem ezt. Lehet nem fennhangon csak egymás között de ők is a versengés miatt leszólják a másikat. pl. a múltkor is elmentünk valahova és az egyik fiú ismerősöm egyből leszólt egy másikat hogy milyen nagyképű stb, pedig nem igazán ismerte. Vagy pl egy csoporttársamra a többi fiú azt mondta hogy úgy megverné stb. Szóval szerintem a férfiak csak nem adnak ennek akkora hangot.
2012. jún. 3. 00:41
 12/55 anonim ***** válasza:
84%

Nőként én is megfigyelt már ezt a jelenséget. Hasonló sorsom volt középiskolában, mint egy előttem szólónak az egyetemen. Az osztályunkban nem volt egy fiú sem. Négy év alatt sokat töprengtem azon, hogy miért? Személyes vélemény lesz a következő:

Azok a lányok, akik kicsit keményebbek voltak, (nem fiúsak, csak nem tört le a körmük minden apró dologért, és meg tudtak állni a lábukon,) nem szorultak azokra az ocsmányságokra, mint pl. a "szemedbe mosolygok és hátba szúrlak" Azok viszont, akik amióta az eszüket tudták mindig egy pasira vagy egy erősebb egyénre támaszkodtak, a háta mögött fúrták a másikat. Kipletykálták, hülyeségeket terjesztettek róla, és ha mégis szemtől szembe támadták, azt négyen öten tették egy ellen. Sokuknak havonta változott a pasija és soha semmivel nem voltak megelégedve semmilyen téren. Nyilván amit leírtam az egyéni és egyszeri tapasztalat, tehát ugyanez teljes mértékben nem lehet mindenkire igaz!!!

2012. jún. 3. 00:45
 13/55 anonim ***** válasza:
92%
A 11-es válaszoló vagyok. hál istennek én még csak olyan közegben voltam ahol ez annyira nem volt jellemző. 1-2 embert kivéve. Most egyetemen meg bekerült egy pár ilyen lány is de ők is mikor észrevették hogy a többiek ezt nem kultiválják visszább vettek ebből. De attól még egymás leszólása, kibeszélése megy, de nincs annyira elfajulva mint ahogy pl lányosztályokban hallottam. Szerintem itt mindenki részben elfogadja hogy a másik másmilyen, míg pl egyik ismerősöm munkahelyén ha már egy minimálisan kopottabb nadrágban vagy cipőben ment egyből összesúgtak a háta mögött. Szóval ez közeg kérdése is.
2012. jún. 3. 00:46
 14/55 anonim ***** válasza:
34%

Én is nő vagyok, de én máshogy tudom. (Okos ember nem általánosít.)

Szerintem ez attól függ, milyen a nő. Nekem pl. a tesóm is, a barátnőim is olyanok, hogy tisztában vagyunk saját magunkkal, a képességeinkkel, a lehetőségeinkkel.

Valószínűleg a nők többségét úgy nevelik, hogy ne legyen önbizalma (hogy ezt majd egy férfitől kapja meg), ezért gyűlölködnek. De vannak normális nők, elég sokan.

A másik pedig az, hogy ha nőként valakiről negatív véleményem van, rögtön az jön, hogy biztos irigy vagyok.

Ez meg a világ hibája, nem az enyém.

Ha valakire azt mondom, hogy ronda, azt nem rosszindulatból teszem, hanem ténymegállapításként. Azt jelenti, hogy nem tetszenek a vonásai.

Egyébként sokkal többször jegyzem meg nőkre is, hogy szépek. Néha a metrón is úgy odamennék lányokhoz, nőkhöz, hogy megmondjam nekik, hogy milyen szépen csillog a hajuk, vagy hogy gyönyörű az arcbőrük, és milyen feltűnőek ebben a szürke embertömegben.

De ugye nem lehet, mert vagy leszbinek néznek, vagy azt hiszik, hogy gúnyolódom.

25/L

2012. jún. 3. 00:54
 15/55 anonim válasza:
80%

ezt pont ma lőttem, és azt hiszem remekül illik ide:

"Legtöbben azért “ribancoznak” le valakit, mert rettentően irigyek: a külsejére, a személyiségére, a társadalmi életére, az eredményeire, sőt akár a céljaira is.

Az állandó versengési kényszer miatt utálkozik mindenki, képtelenek egymással normális kapcsolat kialakítására.

Egy személyiségében kiforrott nő képes túllépni ezeken, de sajnos manapság mire ez megtörténik, egy megsavanyodott vénlány lesz az illető.

Kétségbeesetten próbálnak megfelelni egymásnak, és amint egy olyan dolog elé állítja őket az élet, ami önmaguknak, és nem a társadalomnak lenne egy pozitív esemény, megfutamodnak.

Bolondítják egymást és a férfiakat is.

Megbántanak másokat, csakhogy a saját egójukat növeljék. Pedig ennek számos más módja lehetne, de legtöbbjük olyan buta mint egy kiskanál, és csak ezt az egy módszert ismeri/próbálja érvényesíteni.

Megbántanak olyanokat akiket szeretek. Az utóbbi hónapokban kb. öt srácnak voltam a lelki szemetesládája nyomorult nőtársaim miatt…

No persze ebben a posztban nem alázni akarom anőket ill. ajnározni a férfiakat, hisz megannyi görény lelhető fel közöttük is.

Szimplán az a helyzet, hogy agyam eldobom a “női praktikáktól”. Miért éri meg húzni mások agyát? Miért éri meg kijátszani a másikat? Miért éri meg nektek is akkora görénynek lenni, mint némely férfinak?

Valóban nagy százalékuk egy ócska ribanc.

Mindenki elkorcsosult."

16/55 anonim ***** válasza:
86%
12-es vagyok. magam is örülök, hogy kiszakadtam a lány osztályból. És valóban, egyetemen már normálisabbnak tapasztaltam én is a társaságot. Aki idáig eljut, annak adnak munkát itt bőven, és nem az lesz a legnagyobb gondja, hogy ki milyen csini rucikat hord, vagy nem hord.
 17/55 anonim ***** válasza:
71%
Na látod, ezt én is szeretném tudni, pedig nő vagyok. Nyilván valami játszma áll a háttérben, de én is azt tapasztalom,hogy a férfiak egymás közt jóval empatikusabbak.
2012. jún. 3. 00:55
 18/55 anonim ***** válasza:
66%

A férfiak egymás közt empatikusabbak?

Hacsak nem vagy férfi, ezt nem tudod megítélni, hisz soha nem leszel férfiként egy férfival kapcsolatban.

2012. jún. 3. 00:59
 19/55 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább emberfüggő.

Kapásból tudnék felsorolni legalább öt-hat férfit a környezetemben, aki szeret kiszúrni embertársaival és nem éppen a kedves fajta. De ugyanúgy tudok mondani ilyet nőben is, és az ellenkezőjét is. Szerintem ez nem nemtől függ.

2012. jún. 3. 00:59
 20/55 anonim ***** válasza:
93%

"Ha valakire azt mondom, hogy ronda, azt nem rosszindulatból teszem, hanem ténymegállapításként."

Tény? Maximum vélemény.

2012. jún. 3. 01:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!