Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért kegyetlenek...

A nők miért kegyetlenek egymással?

Figyelt kérdés
Most nem kell azzal jönni, hogy ez nem igaz, meg én sosem voltam az, mert nap, mint nap ezt tapasztalom. Mi, férfiak, sokkal jobban kijövünk egymással, egyenesebbnek gondolom a férfitársaimat, nde em kell félreérteni, a nőket szeretem és imádom őket.
2012. jún. 2. 23:35
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
56%

Női késes gyilkos? Én sem hallottam konkrétan olyanról, akit névről tudok említeni, de ez nem jelenti azt, hogy nincs.

De beírod a google-be, és máris hallasz róla. Tágítsd a látóköröd, és ne hidd azt, hogy valami azért nincs, mert te nem hallottál róla.

2012. jún. 3. 02:05
 32/55 anonim ***** válasza:
77%

02:02

"Akárki vagy, akármilyen tulajdonságokkal, ha megvágnak, vérzel. Ez egy tény."

A nők meg a férfiaknál hajlamosabbak klikkesedni és fúrni egymást. Ez is egy tény. Megfigyelhető munkahelyeken, kollégiumokban, meg az erre a kérdésre válaszolók tapasztalataiban.

Egyébként észrevetted, hogy az az állítás, hogy "ha megvágnak, vérzel", általánosítás, holott szerinted "okos ember nem általánosít" (ami persze szintén általánosítás)?

2012. jún. 3. 02:18
 33/55 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként most milyen neműek ölik egymást itt? Csak kíváncsiságból. :D
2012. jún. 3. 02:19
 34/55 anonim ***** válasza:
90%
A nők közt is vannak kegyetlenek meg vannak, akik nem, és a férfiak közt is vannak kegyetlenek, meg vannak, akik nem. Sőt, egy kegyetlen nő/férfi se mindenkivel az. Semmi értelme általánosítani. Persze a kérdező csak azért tette fel a kérdést, hogy megerősítést nyerjen és le is van pontozva mindenki, aki nem azt írja, hogy a nők kegyetlenek...
2012. jún. 3. 04:52
 35/55 anonim ***** válasza:
30%

"A nők közt is vannak kegyetlenek meg vannak, akik nem, és a férfiak közt is vannak kegyetlenek"

Ezt nem vitatta senki. Az arányok a téma, amiről mindenki beszél.

2012. jún. 3. 07:15
 36/55 anonim ***** válasza:
64%
Én világ életemben konfliktuskerülő, békés természetű nő voltam. Aztán egyszer kiszivárogtatott egy bizalmas információt egy számomra nagyon fontos személyről és ott elszabadult a pokol. Szó szerint harcoltunk, de csak szóban, bár ő a végére már veréssel is fenyegetőzött. Na a lényeg, hogy a végére már én magam sem tudtam ki vagyok. Nagyon szégyellem, azóta is. Undorítóan tudunk viselkedni.
2012. jún. 3. 08:32
 37/55 anonim ***** válasza:
49%
Minden állatfajnál a hímek a díszesebbek, ők udvarolnak, ők versengenek a nőstényért. Régen az embereknél is így volt. De nézz körül ma. A nők már-már pucéran járnak az utcán, egyre nagyobb ribik, azt se tudják hogyan adják el magukat. Ezáltal nagy riválist, vetélytársat látnak egymásban.
2012. jún. 3. 08:55
 38/55 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom, de valoban igy van. En munkahelyi kapcsolatokbol tudok kiindulni es azt tapasztaltam, hogy konnyebb es kellemesebb ferfiakkal dolgozni. Voltak idosebb no munkatarsaim, oket ette a fene, hogy en miert vagyok fiatal, aztan voltak fiatalabbak, ok egesz nap vihogtak, pletykaltak- ha nem voltam ott, nyilvan engem is, aztan atkerultem ferfiak koze, egy masik lannyal, itt viszonylag jol megturtek. Most recepcion dolgozom, nem vagyok osszezarva senkivel, nem mennek vissza egyik elozo helyre sem.
2012. jún. 3. 09:26
 39/55 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon tetszett itt az egyik kommentelő válasza,amelyben azt olvastam,hogy a rivalizálás a gyengébbik fegyvere,jelen esetben a gyengébbik nemé,azaz a nőé.Tehát a nők azért kegyetlenek egymással,mert az a gyengék fegyvere.Nem erővel harcolnak,hanem így:fúrással.Ezzel teljes mértékben egyetértek,én is így gondolom!
2012. jún. 3. 10:07
 40/55 anonim ***** válasza:
28%

mert versenyzünk egymással.

a női társadalomban a szépség ér a legtöbbet..

2012. jún. 3. 10:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!