Szakítás után mennyi idő után érdemes közeledni úgy a másik felé ha már újból el kezdtetek beszélni egymással?
Szakítás után nem az jutott eszembe, hogy az exemmel beszélgessek.
pl: 2 éves kapcsolat után a szakítás óta nem beszéltem az exemmel.
Akivel csak 3 hétig voltam együtt, azzal a mai napig hetente többször beszélek.
Ha úgy érzed tudsz vele beszélni anélkül, hogy ne hiányozzon mint pasi, akkor beszélj vele.
Kedves kérdező!
Minimum egy hét. Ha már közeledik feléd újra akkor azt jelenti hogy még akar tőled valamit. Ad 1 hogy szeret, kettő, csak kihasználni akar. Aztán itt hogy mit akarsz te tőle, fontosabb dolog, mint hogy ő mit akar tőled. Mert ha ő hagyott ott téged, akkor az ő dolga ez, nem a tied. Ha te szakítottál vele (aminek általában jó oka van) akkor meg tőled, illetve az októl függ. Pl.: hogy megváltozott-e vagy már nem beszél az xy-al stb... de akkor se felejtsd el, hogy egy kapcsolat két embertől függ. Tőle és TŐLED.
További minden kellemeset!
Durva vagyok, de nekem ez gyerkes. Szakítás után kezdeményezni. Szerintem inkább a kapcsolatot érdeme megoldani. Szerintem ha nem nagy a gond, akkor két értelmes ember akik értelemben is egy szinten vanak le tudnak ülni a problémát kezelni, hisz az kell legyen az rdekük, hogy működjön akapcsolat. Ha már szakítottak akkor oda sok minden kell. Egy részt a múltbéli srelmeket orvosolni másrészt a szakítás alatt elszenvedett sérelmeket. Másrészt, azért vannak egy párkapcsolatban íratlan szabályok is , alapvető erkölcsi értékek, mint a bizalom , tisztelet. Szóval a vétkes félnek apait , anyait bele kellene adnia. De ahhoz kell egyrészt a beismerés, kell a megbánás, és vanegy szó amit nehezen tudnak ki mondani az emberek, csupán ennyi, hogy bocsánat.
DE, ah ezt valaki őszintén , átárzéssel ki tudja mondani akkor van rá esély. De annak az esélye, hogy ezt valaki is kimondja nagyon kicsi , ha a kapcsolat alatt nem sikerült.
Az az egy az biztos részemről és én ezt vallom, hogy ha két ember szereti őszintén egymást akkor ott nincs gond. Meg tanulnak a másik fejével gondolkodni és azt nézik, hogy mire gondol éppen a másik.Azt nézik, hogy minek tudna örülni a másik fél. Azt mondanám, hogy ez akkor van meg amikor a két fél egyet alkot, egy egészet.
Mondjak egy példát. Van a macsó aki a párjának vesz egy értékes ajándékot , de aki vele van nem tudja értékelni, mert nem a része csupán használati eszköz. Én például adtam egy lánynak egy kis ajándékot. Meglep mindenkit de egy tetkós rágó papírt. Rajta egy tulipánnal. A lány jobban örült neki, mint ha egy mercit tettem volna le Neki. Meg is mutatta, hogy hová ragasztotta, hát , gondolat olvasó volt. Én is oda tettem volna. Ez ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!