Első kapcsolatból házasság?
Elnézést nem olvastam végig minden hozzászólást ezért lehet írták már DE
elárulom, ha a 100adik pasid lenne, akkor is fantáziálni fogsz néha másról. Akaratlanul is eszedbe fog jutni egy jó pasi láttán mindenféle gondolat. A gondolatok miatt nem kell és nem is szabad bűntudatot érezni, mert nem lehet őket sokszor tudatosan irányítani, csak úgy jönnek. Amíg nem cselekszel, addig ne foglalkozz ilyenekkel.
Arról meg annyit, hogy van aki millió partner után is keresi a millió+1-et, megcsalja a másikat stb, van aki meg nem. Ez mentalitás kérdése nem partnerszámé.
Ha több pasid lett volna, akkor is elkap néha a kíváncsiság, az álmodozás, az újra vágyás.
Mi hamarosan házasodunk, 6 éve vagyunk együtt, fiatalon kerültünk össze, de nem hiszek az "éld ki magad" korszakban, stabil, mély érzelmű kapcsolatra vágytam már fiatalon is.
22/L
Szia!
Vőlegényemmel lassan 3 éve leszünk együtt, nekem is, és neki is ez az első komoly kapcsolata, előtte mind kettőnknek voltak pár hónapos kapcsolatai, fél évestől nem voltak többek.
Persze h az utcán meglátok egy "hu de jó pasit" akkor én is elgondolkozok rajta, hogy milyen ember lehet stb... ettől függetlenül párom az a férfi aki mellett akarok este lefeküdni, és reggel felkelni, vele akarok még nagyon sok dolgot megtapasztalni, átélni. Ettől nem érzem magam rossz embernek.
De sosem vágytam arra, hogy újra és újra átéljem a "pillangó-hatást" más emberekkel ha randizni megyek.
Valakinek hiányoznak ezek a dolgok ha az első kapcsolatából lett házasság, vágyik rá, hogy átélje ha bulizni megy új sráccal csókolózzon, több férfival átélje a szeretkezést.
Én úgy gondolom, hogy ha valaki vágyik ezekre a dolgokra akkor előbb utóbb átakarja élni és majd megcsalja a párját.
Persze sokan ezt nem látják be, de láttam már nem 1 kapcsolatot ami így végződött.
Szóval nem mindenkinél válik be az első kapcsolatból lett házasság.
Ja és lehet butaság volt ezt elmondani a párodnak, mert könnyen érezheti azt, hogy nem akarod, hogy ő legyen az egyetlen férfi az életedben.
22/N
Én örülök neki, hogy nem történt csoda és nem elsőre találtam meg a páromat. Volt komoly kapcsolatom, szexkapcsolatom, egyéjszakás is, és én ennek mind örülök. Eléggé szenvedélyes vagyok, kalandvágyó, mindig meg akarok tapasztalni dolgokat, és így hogy ezek már megtörténtek, nem rágódok azon a párom mellett, hogy vajon milyen lehet egy igazi kemény vad szex. Ezt valahogy sosem tudtam megvalósítani komoly kapcsolatban. Persze ott is van, hogy kicsit vadabb a dolog, de mégis azért ott van az, hogy életed szerelme fekszik alattad/feletted és ez valahogy megsemmisíti az igazán szenvedélyes szexet.
Emberfüggő az egész. Nekem ez mind fontos volt és mostmár nyugodtan élem a kis életem a szerelmemmel. Nagyon jó vele a szex, nem vágyom másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!