Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Első kapcsolatból házasság?

Első kapcsolatból házasság?

Figyelt kérdés
Párocskámmal az elsők vagyunk egymásnak, fiatalon elköteleződtünk. A barátnőim azt mondták, hogy kíváncsi leszek később, amikor már késő lesz. Nagyon ragaszkodó, és hűséges vagyok, de ebben a kíváncsiságban tényleg van valami. Előfordul, hogy másról fantáziálok, meg hogy megtetszik valaki az utcán, aztán elkalandoznak a gondolataim, hogy mi lenne, ha másképp alakult volna az életem, és most mással lennék. Irigy vagyok a barátnőimre, akik már sok férfivel voltak, hogy milyen tapasztaltak, meg olyan jó érzés lehet ezt számom tartani (ne értsetek félre, így kívülről tényleg olyan jó belegondolni, hogy így sorba teszik, hogy ki hogy csókolt, stb...) Valahogy ez hiányzik, mert teljesen kimaradt nálam, még csak nem is randiztam mással. De közbe meg érzem, hogy nekem csak ő kell, szeretem őt, és olyan szép, hogy ő az egyetlen férfi az életemben. Beszéltem vele erről, és azt mondta, ő nem érti, hogy mi lehet abban a jó, ha sorba teszi az ember a partnereit... Szóval nem értett meg, és most lelkiismeret-furdalásom van, hogy "én ilyenekre vágyom". Nyugtassatok meg, hogy ez normális (ha az egyáltalán), vagy ha van valami tapasztalat ezzel kapcsolatban, azt is szívesen várom!:)
2012. jún. 1. 09:43
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
85%

Pont ezért rosszindulatúak, mert aljasul támadnak, hogy viccnek érezd.

Kíváncsiság: Mire vagy kíváncsi? a párodon kívül 20 másik fiú hogy liheg, mozog, a farka méretére mire? Valószínűleg nem vagy megelégedve a mostani párod teljesítményével szerintem. Engem legalább is nem érdekelne más ha minden tökéletes lenne.

Amúgy a bulis vagány életről... csak rajtatok múlik, hogy olyanok lesztek-e mint a nagyik, mi pl a barátommal életünk legbulisabb szilveszterét alkottuk meg. Tökéletes volt, táncoltunk, becsíptünk, hülyéskedtünk és végül együtt aludtunk el majdnem reggel.

Ha járnátok bulizni ez lenne: Lenne mindig kivel táncolj, lenne szexpartner a végén, lenne aki hazavisz, lenne akivel szórakozhatsz.

Szingliként: Elmész bulizni a barátnőkkel. Ha nem vagy csúnya odatáncikál hozzád egy vadidegen. Ha szerencséd van nem melegítő gatyában van, ha nincs akkor megpróbálhatsz eltáncolni. Az este kétféleképp érhet véget. Pasival vagy anélkül. Az hogy nekik ennyi mindenki jutott azt jelenti, hogy 20 alkalomból 10-szer észre vették őket. Hidd el szinglinek se túl jó lenni. Én a pasimmal viszont imádok bulizni járni :)

2012. jún. 1. 10:10
 22/52 klopusz ***** válasza:
82%

Szia!

Barátnőm 13 évesen ismert meg egy srácot. Immár több, mint húsz éve házasok is és még mindig boldogok együtt (most már 30 éve, hogy találkoztak).

2012. jún. 1. 10:11
 23/52 A kérdező kommentje:

Nem a szexre vagyok kíváncsi, tényleg nem.

Csak arra az érzésre, hogy fiatal vagyok, bármit szabad, és hogy nem kell a buliba azt mondani mindenkinek, aki közelebb jön, hogy bocsi van barátom. Persze nem erre a létformára vágyom, csak egy picit elengedni magam, mint a többiek. Hogy egy picit ahogy esik úgy puffan vége legyen egy bulinak. Barátnőm elment egy kurzusra külföldre, és 1 hét alatt 4 nemzetiségű fiúval volt randizni. Nem feküdt le egyikkel sem, nem ez izgat, csak ez a lazaság, vagy nem is tudom, hogy mi ez. Nem tudom, hogy értitek-e.

2012. jún. 1. 10:15
 24/52 anonim ***** válasza:
82%

Pont ezért rosszindulatúak, mert aljasul támadnak, hogy viccnek érezd. ----- Ezzel a mondattal teljesen egyetértek.

Jó a pároddal lenni?L Jó vele mindenhol? (Nem csak az ágyban, de persze legfőképpen ott, mert ahogy olvasom a szöveget erre lennél kíváncsi, h milyen mással).

Az én történetem elég kacifántos, nagyon is. De ha nekem az első bevált volna nem kerestem volna mást, és nem is gondoltam másra.

23/N

2012. jún. 1. 10:15
 25/52 anonim ***** válasza:
95%

"A férjem az első volt..7 év után rájöttem hiányzik valami..nekünk nem jött be,mi elváltunk.Én ennyi év után nagyon megbántam,hogy az elsőhöz hozzámentem.Végig olyan érzésem volt,hogy valamiről lemaradtam,valamit nem próbáltam ki.(és itt nem a sok szexre gondoltam,vagy ezer pasira).."

Akkor mire gondoltál? Mi az, amit a férjed mellett nem tehettél meg, amiről szerinted lemaradtál, ha az nem a többi férfi? :)

2012. jún. 1. 10:20
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Sokaknak bejön az,hogy az első férfi az igazi,sokaknak nem.Az a fontos,hogy te milyen vagy,hogy már most 23 évesen 80-nak érzed magad 50 éves házasságban,akiben ott a gyerek,aki rosszalkodni akar,csak nem lehet.Ha te ki akarsz próbálni másokat,szexre vagy csókra vagy randira,mindegy,akkor lehet,hogy nem az igazival vagy vagy nem a megfelelő időben találkoztatok,még forrsz és rabságnak érzed az állandóságot.Neked kell eldönteni,hogy mit akarsz,de vedd figyelembe,hogy a mostani párod nem ilyen típus,ő valószínűleg veled tervez,ha te nem így érzel,akkor ne rabold az idejét.
2012. jún. 1. 10:20
 27/52 A kérdező kommentje:
Nem, félreértettetek, szexelni egyáltalán nem lenne kedvem mással. De engem soha nem kísért más haza, soha nem randiztam mással, soha nem ismertem meg közelebbről más férfit, csak rábíztam magam a páromra, ő meg rám, és szinte már össze vagyunk nőve. És igen, akarok a felesége lenni, csak félek, mi lesz, ha bejön ez a sok baljóslat.
2012. jún. 1. 10:22
 28/52 anonim ***** válasza:
89%
Ha rendes a barátod, és szeret téged, akkor legyél úrrá magadon és ne csinálj butaságot. Hidd el nagyon nehéz normális párt találni. Képzeld el most kilépsz a jó kis életedből, és balul sül el az életed. Örökre bánni fogod. És nem lesz vissza út!
2012. jún. 1. 10:24
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
A baljóslat már itt van,benned.A kívácsiság,ami nem hagyja,hogy elég legyen az,akivel most vagy.Lehet,hogy a szex most nem érdekel mással,de a randizás,összebújás,csók az ajtóban már elég,hogy elgondolkodj azon hogyan tovább.
2012. jún. 1. 10:25
 30/52 A kérdező kommentje:

Hát igen, látnom kéne magam 10-20-30 évvel később.

Ha a géneket nézzük, akkor van esélyem, mert a szüleim is elsők voltak, és már 25 éve házasok.

A nagyobb családban sem történt válás soha, válni én sem akarok, ezért dilemmázok ennyire. Ha valaki azt mondaná, hogy nem lesznek ilyen érzéseim később se, akkor nem csinálnák ebből gondot.

2012. jún. 1. 10:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!