Első kapcsolatból házasság?
Szia!
Én is hasonlóan érzek, ezért meg tudlak érteni. Mondjuk én e kapcsolatom előtt randiztam másokkal és csókolóztam, de egyikkel sem feküdtem le.
Én azt tudom mondani, hogy az embernek szüksége van arra hogy máshonnan is tapasztalatokat gyűjtsön. Ha nagyon elfajulnának az érzéseid, és már nagyon vágyakoznál arra hogy másokat is "kipróbálj" akkor beszéld meg a barátoddal, hogy te úgy nem tudod leélni az életed, hogy mással ne randiztál volna, biztos meg fogja érteni, ha szeret és elfogad. Ilyen esetben szerintem érdemes megállapodni abban, hogy mondjuk 1-2 ónapig külön éltek, és másokkal randizhattok, persze feltételeket is lehet szabni: pl nincs szex mással, vagy csók, attól függ mennyire veszitek szigorúan. Ezzel megerősödhet a kapcsolatotok, és minden alkalommal mikor egy másik pasit ismersz meg, meg fogod látni, hogy egyik sem lesz olyan jó mint a barátod.
Igen, ennek van egy veszélye: lehet hogy ő vagy te nem akar(sz) majd visszatérni a régi kapcsolatodba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!