Első kapcsolatból házasság?
Az első kapcsolatomból lett házasság, sosem bántam meg, és soha nem jutott eszembe hogy milyen jó lehet annak akinek több emberrel volt kapcsolata.
Szerintem gondolkozz el, hogy miért jut eszedbe ilyen. Komolyan.
Mindenki más, mindenkinek más a fontos. Én például időpocsékolásnak tartom az eddigi kapcsolataimat, mivel nekem az a célom, hogy megtaláljam azt a férfit, akivel majd családod alapítok és aki mellett leélem az életem. Semmiféle tapasztalatot nem szereztem az eddigiek mellett, maximum annyit, hogy milyen típussal ne álljak össze a jövőben.
Persze van, akinek ténylegesen fontos az, hogy több f.szt fogjon élete során, mint kilincset - ez véleményem szerint az ő lelki szegénységüket tükrözi.
Viszont, ha ez benned is felmerül és olykor bánod, hogy így alakult, nincs jó hírem. Nem lesztek együtt már sokáig, mert ez felemészt egy kapcsolatot. Sajnálatos, hogy neked is fontosabb a mennyiség, mint az, hogy melletted van az, akivel egy életen át boldog lehetsz.
A hűségemmel nem lenne baj, ez 100%.
Csak azt nem tudom, hogy 20 év múlva is ilyen jól fogom-e magam érezni. Most úgy érzem, hogy igen, de a barátnőim is, ti is azt mondjátok, hogy nem.
Az olyanok mint a barátnőid csak rosszindulatból mondják, és irigyek rád. Minden normális ember örülne ha valami csoda folytán elsőre megtalálja azt az embert akire vágyott és nagyjából minden oké legyen. Ők nem voltak szerencsések és azért volt annyi pasijuk.
Mi egymásnak is elsők voltunk a párommal , 7 éve együtt és augusztusban esküvő, de én nem vágyok más pasikra, meg hogy nem k.urvultam el. Gondolod hogy a barátnőid büszkék lesznek ha találnak egy normális pasit és az megkérdezi hogy férfi volt előtte? Majd a 15 ből letagadnak minimum 13.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!