Első kapcsolatból házasság?
Én is hasonlóan éreztem a lányunk születése után. Jó lenne randira menni, kiöltözni, érezni azt a bizsergést, várni azt a bizonyos első csókot... Persze elmehetek és el is megyek így a férjemmel, de teljesen más egy idegennel. És a férjem mellett nem randizhatok más férfival akkor sem, ha nem akarok lefeküdni velük :-))
De ez olyan "lemondás", amiért ezerszer kárpótol a férjem szerelme, egy közös nyaralás, a biztonság, a közös ébredések, amikor hazaér munkából. Ezer apró szépség, amiért cserébe nekem csak egyről, az újdonságról kell lemondani. Megéri :-))
Remélem nem úgy jött le, hogy ez folyamatosan így van, mert az időm 99%ában rosszul vagyok más férfi gondolatától is. Csak akkor jön ez elő, amikor a barátnőimmel vagyok, vagy valaki szemezni próbál, vagy flörtölgetni, akkor elindul bennem a vadászösztön.:D
Most hogy így írogatok, azt sem tudom, hogy miért, már arra az érzésre sem emlékszem, hogy mire vágyom néha:D De tudom, hogy szokott zavarni.
Bizonyos emberek szeretnek általánosítani és bizonyos sztereotípiákat követni.
De abba bele sem gondolnak, hogy nem mindenki olyan, mint ők. Itt pl. arra gondolok, hogy majd kíváncsi leszel másra is, és biztos meg fogod csalni a párodat...ez hülyeség. Nem mindenki akar végigmenni 6 pasin, hogy utána választani tudjon. Különben sem zsibvásár ez, ha egyikkel véget ért, akkor már nem illő visszakuncsorogni magunkat hozzá.
De könyörgöm, ha valakibe mindent megtalálok, akkor miért ne menjek hozzá? Még ha első is.
Bevallom, nekem is egy kapcsolatom volt eddig, és lazán hozzámentem volna, ha úgy alakul. Mert abszolút nem célom a minél több emberrel való közösülés, és őszintén szólva nem is érdekel annyira.
Egy házasság komoly dolog, de azt ne várd tőle, hogy soha nem fogsz másról fantáziálni. Hidd el, ez olyan emberrel is megesik, akin a fél város végigment.
az első kapcsolatomból lett házasság... soha nem éreztem úgy, hogy kíváncsi lennék más férfira, vagy hogy nem éltem ki magam és hasonló bődületes ostobaságok...
olyanra meg aztán végképp nem vágytam, vágyok hogy milyen jó annak akin már átmentek páran, mert így mennyi tapasztalatot gyűjthetett és hasonló dolgok... 27/nő
Ebben lehet valami!:)
Tudom, hogy nekem bejött, és nem akarom eldobni:)
Szia!
Nem kizárt, hogy első kapcsolatból házasság legyen. Ismerek ilyen párt.
Én is egy kicsit hasonló szituációban vagyok, mint te, de azért mégsem. Én 25 éves vagyok, a férfi, akivel most együtt vagyok pedig 29...és még nem volt kapcsolata senkivel..semmilyen. Nekem viszont két komoly kapcsolatom volt már és nekem az fordult meg a fejemben, hogy ő vajon fog úgy kételkedni, mint te? Mivel én vagyok az első nő az életében, így el fog azon gondolkodni, hogy vajon milyen lehet mással?
Szia!
Én a saját történetemet tudom csak elmesélni neked.
19 évesen találkoztam egy ugyanennyi idős fiúval, és azt hittem, ez örökké fog tartani. Egy év és egy hónap után végiggondoltam, hogy mellette fogok megöregedni, leélni az életemet, és megrémültem, mert még élni akartam. Igen, kipróbálni más fiúkat is (leginkább randi-szinten, szexuális kapcsolatom azóta nem is volt), megismerni másmilyen embereket. Nagyon fontos volt még, hogy megtaláljam a saját lelki békémet, függetlenségben. Annyi kapcsolatfüggő lány van! Aztán neadjisten szakít velük a párjuk és az iszonyú lelki sérüléseket okoz, ha valaki nem épített fel magában egy stabil harmóniát, egyedül...
A szakítás után kb. fél évig minden nap sírtam, de azóta rájöttem, hogy életem legjobb döntése volt. A randizgatás, bulik során megismertem valaki mást, aki sokkal inkább illik hozzám, mint ez a fiatalkori szerelmem. Akivel egyébként tényleg harmonikus, jó kapcsolatom volt, iszonyúan szerelmesek voltunk,de... szerintem nagyon súlyos döntés az, hogyha valaki az elsőhöz hozzámegy. Vannak, akiknek működik, de ha már most félsz miatta, inkább lépj valamit rövid időn belül.
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!