Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én gondolom rosszul?

Én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés

A hétvégén megkértem a férjemet hogy segítsen egy kicsit mosogatni, kb 4-5 edény volt de nekem már ez is sokat jelent. Azt mondta nem szeretne mert ő egész héten dolgozik, én itthon vagyok, ez a dolgom. Ezt belátom, valóban így van. Viszont több mint 7 hónapos terhes vagyok, elmondtam neki hogy amíg egész nap a konyhában csinálom a dolgomat, nekem ez is baromi nagy segítség lenne. Olykor a boltba is nehéz kimennem, és vannak dolgok amiket tényleg meg kell csinálnom de úgy érzem segíthetne. Amíg nem voltam várandós szó nélkül elvégeztem mindezt, de már kevesebb az erőm.

Később a fejemhez vágta hogy nem vagyok elég házias mert én megmertem kérni erre. Ez baromi rosszul esett, aznap sírva aludtam el. Van olyan nap amikor úgy jön haza hogy vígan meséli hogy a fél napot átbeszélgették a főnökkel és alig dolgoztak valamit. Nekem meg nagyon rosszul esik hogy ennyi kis segítséget sajnál tőlem, aztán a fejemhez vágja hogy merészeltem megkérni.

Régen nem volt ilyen, szó szerint nem engedte hogy mosogassak mert akkor olyan munkám volt hogy egész nap áztattam a kezemet. Kímélni szeretett volna.

Én gondolom rosszul hogy legalább amíg terhes vagyok segíthetne? Vagy igaza van és még jobban kéne igyekeznem hogy házias legyek?

2012. máj. 29. 11:31
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
90%
Fogadnék, hogy esténként a szexhez bezzeg nem fáradt a drága férjed, süllyedt?
2012. máj. 29. 12:46
 32/44 anonim ***** válasza:
17%
Különben is leírtad, hogy máskor szokott segíteni. Tehát lényegében a férjed az esetek nagyrészében segít (ez jön le az egész regényedből)és van egy kicsi rész amikor lusta hozzá,de ez a kivételes. Ritka az olyan ember aki mindig,mindent megcsinál,kíváncsi lennék a sok férfigyűlölő közül ki az aki mindig minden helyzetben a 100%-ot nyújtja? Ti egy alapvetően segítőkész férjet támadtok csak azért, mert egyszer nem pattant és szolgált a feleségének. Hát ti vagytok a szánalmasok.
2012. máj. 29. 12:47
 33/44 A kérdező kommentje:
12:42es: Senki nem mondta hogy a mosogatás túl nagy dolog lenne. Nem arról az 5 tányérról volt szó, hanem arról hogy amíg ő itt döglött a gép előtt én nem csak a mosogatást csináltam, hanem sok egyéb dolgot, ezért kértem meg rá hogy segítsen. Mellesleg örülök hogy szerinted az lett volna a legokosabb ha szó nélkül elmosogatok, mert ezt tettem. :-)
2012. máj. 29. 12:48
 34/44 A kérdező kommentje:
Nem szokott nekem segíteni. Azt írtam hogy általában kedveskedik de nem abban hogy segít. Amióta itt lakunk egyszer nem mosogatott el, egyszer nem csinálta meg magának a kávéját, egyszer nem mosott fel és még sorolhatnám. Nem kértem senkitől hogy ócsárolják a férjemet, csak egy véleményre voltam kíváncsi miszerint neki van-e igaza abban hogy nem kell segítenie? Nem akartam semmilyen vitát kirobbantani.
2012. máj. 29. 12:52
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Voltam én is terhes.Egyik nap házitündér voltam másik nap meg egész nap feküdtem.Nem vártam segitséget csak megértést hogyha nem érzem jól magam hagyjon békén.Nem dőlt volna össze a világ ha a konyhában marad az az 5koszos edény.

Nem sirni kell hanem kiállni magadért ha birod csinálod ha nem nem ezt kellene megértetni a pároddal.

Ha ezt nem tisztázzátok 1-2hónapon belül kikészülsz mert még eztán jön az igazán neheze.

2012. máj. 29. 12:52
 36/44 anonim ***** válasza:
5%
Szó nélkül elmosogattál, de azért benned van a női hisztéria,azt hiszed vérig vagy sértve,különben mi a bánatnak írnál ide regényt? Ha kis dolog akkor úgy is kéne hozzáálnod. És mint már az előbb is írtam elég buta vagy és mindenki más is aki egy ilyen miatt elássa a férjet,miközben az esetek nagy részében segítőkész.
2012. máj. 29. 12:55
 37/44 anonim ***** válasza:
12%
"Régen nem volt ilyen, szó szerint nem engedte hogy mosogassak mert akkor olyan munkám volt hogy egész nap áztattam a kezemet. Kímélni szeretett volna. "
2012. máj. 29. 12:56
 38/44 A kérdező kommentje:
Igen, kedves 51%os, két éve, amikor olyan munkám volt hogy egész nap mosogattam, meg csinálta helyettem. Írtam, hogy amióta elköltöztünk elkényelmesedett. Te inkább ne is írj ide, nem értem miért lennék én a bunkó. Persze hogy rosszul esett azok után hogy a seggét is kinyalom még nekem esett hogy nem vagyok házias mert megkértem erre. Biztos én vagyok a bunkó...
2012. máj. 29. 13:00
 39/44 anonim ***** válasza:
77%
Ha már most balhé van, akkor készülj fel, hogyha meglesz a gyerek, akkor mi lesz. Nem az elején, de az enyém 21 hónapos és alig lehet tőle valamit csinálni, terhesség alatt álom volt csinálni bármit is, a mostani helyzethez viszonyÍtva.
2012. máj. 29. 13:01
 40/44 anonim ***** válasza:
75%

"Persze hogy rosszul esett azok után hogy a seggét is kinyalom"

Ugyan nem válaszoltál arra amit írtam, de szerintem innen is látszik, hogy tényleg kinyaltad a seggét és sajnos most iszod a levét. Nem bántani akarlak, ne érts félre, de ha valaki nem szól (vagy csak már a 100. ilyen esetnél szól), akkor ne csodálkozzon, ha a párja elkényelmesedik és ha egyszer mer szólni valamiért, akkor leoltja, hogy nem házias és 5 tányért nem tud elmosni.

Sajnos úgy néz ki, elkényeztetted.

Valóban elég bunkó dolog volt tőle az, hogy nem ajánlotta fel, elmosogat, amikor azt látta, alig állsz a lábadon, de valahol te "nevelted" ilyenné.

Ha nem így van cáfolj meg, de a mondataidból én erre következtetek.

2012. máj. 29. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!