Én gondolom rosszul?
A hétvégén megkértem a férjemet hogy segítsen egy kicsit mosogatni, kb 4-5 edény volt de nekem már ez is sokat jelent. Azt mondta nem szeretne mert ő egész héten dolgozik, én itthon vagyok, ez a dolgom. Ezt belátom, valóban így van. Viszont több mint 7 hónapos terhes vagyok, elmondtam neki hogy amíg egész nap a konyhában csinálom a dolgomat, nekem ez is baromi nagy segítség lenne. Olykor a boltba is nehéz kimennem, és vannak dolgok amiket tényleg meg kell csinálnom de úgy érzem segíthetne. Amíg nem voltam várandós szó nélkül elvégeztem mindezt, de már kevesebb az erőm.
Később a fejemhez vágta hogy nem vagyok elég házias mert én megmertem kérni erre. Ez baromi rosszul esett, aznap sírva aludtam el. Van olyan nap amikor úgy jön haza hogy vígan meséli hogy a fél napot átbeszélgették a főnökkel és alig dolgoztak valamit. Nekem meg nagyon rosszul esik hogy ennyi kis segítséget sajnál tőlem, aztán a fejemhez vágja hogy merészeltem megkérni.
Régen nem volt ilyen, szó szerint nem engedte hogy mosogassak mert akkor olyan munkám volt hogy egész nap áztattam a kezemet. Kímélni szeretett volna.
Én gondolom rosszul hogy legalább amíg terhes vagyok segíthetne? Vagy igaza van és még jobban kéne igyekeznem hogy házias legyek?
Lepontozhatnak azok a nők, akik elvárják hogy a pasi tenyéren hordozza őket, de attól még igaz, ami igaz: a mosogatás azért nem gladiátorharc.
A nátha nem leukémia.
A pasi, akinek rossz napja van, nem egy roh.adék állat, hanem egy átlagos ember.
16.
"Az én párom ha kettőt tüsszentek, már terel be a konyhából, hogy az ő kicsikéje betegen ne fárassza ki magát"
MIért, a hisztériás roham megoldás????? Van nő, akinek az megoldás?
77%-os, te miről beszélsz?
Tanulj meg szöveget értelmezni, látom gyenge vagy belőle.
"Az én párom ha kettőt tüsszentek, már terel be a konyhából, hogy az ő kicsikéje betegen ne fárassza ki magát"
Mielőtt végleg lelki beteg lennél az ártatlan mondatomtól, megnyugtatlak, nem szó szerint kell értelmezni, hanem képletesen, bár ez neked biztos nehéz lesz.
Szerintem tök szánalmas vagy kérdező.
Ha így állsz a dolgokhoz akkor második babát ne is vállalj be.
Mutasd meg a párodnak a kérdést, és majd meglátod, hogy ő mit szól hozzá. Nyilván nem mernéd megtenni mert fele se úgy történt ahogy leírtad.
Figyeld meg, hogy majd 4-5 mosatlan edény fogja a válásotokat is okozni, mert ahelyett, hogy vele beszélnéd meg a dolgokat majd itt fogod magad kisírni ahol a sok okos megkeseredett nő tanácsára hallgatsz és elválsz.
Kedves kérdező! Én teljes mértékben igazat adok neked. Én olyan családban nőttem fel, ahol mind a két fél dolgozott és az otthoni munkák szét voltak osztva. Ha valaki fáradt volt, vagy rossz volt a napja, de a feladatot meg kellett csinálni, akkor a másik átvállalta.
Egyébként ha jól értem, akkor a jelenlegi életeteket közösen teremtettétek meg. Te is dolgoztál és hozzájárultál mindenhez, akárcsak ő. Nem azért vagy otthon, mert úgy döntöttél megúntad a munkádat és a pénzkeresést és inkább helyette 24 órában a háztartást vezeted, hanem azért, mert együtt elhatároztátok szeretnétek egy gyereket. Te amellett, hogy ellátod a "babavárás feladatát", még viszed a háztartást is. Nem kértél tőle nagy dolgot, neki sem okozott volna nagyobb fáradságot a mosogatás, mint neked. Sajnos a férjed nem túl empatikus. Nagyon sajnállak, mert ha terhesen is így viselkedik veled, ahelyett, hogy amit lehet levenne a váladról, nem is szeretném tudni, milyen lehet egy normál életvitel esetén. Abba pedig bele sem merek gondolni, vajon mit és mennyit fog neked segíteni a babával kapcsolatban, hiszen ő akkor is dolgozni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!