Most csak én gondolom ezt rosszul?
Ha egy nő hajtana a párodra mit tennél?
Mert én semmit,kivárnám hogy mi lessz belőle.Nem hivnám és kérném számon a másik nőt.
Ugy gondolom ha kellek a páromnak ugyis elutasitja a másikat,ha beavatkoznék és mondjuk nem jönne létre köztük semmi ki tudja hogy egy másikkal nem-e probálná meg ujra.
Most őszintén,logikátlanul gondolkozom?
nem gondolod rosszul
én is inkább várni szoktam, h mizu... mert veszekedtünk már féltékenység miatt, és am kiderült h a csaj csak rokon, vagy legjobb haver nője, stb
figyelek csöndben, és ha bármi olyan történik, ami nekem már megcsalás, akkor lépek
azért bemutatkoznék neki,hogy xy felesége vagyok,ő meg itt a lányunk...Aztán meg a férjemre bíznám...
Na ez az amit nem tennék..mert igy sosem derülne ki az amire kiváncsi volnék.Mert mivan ha a csaj pont ettől lép vissza de a párom meg akart tőlle valamit?
"azért bemutatkoznék neki,hogy xy felesége vagyok,ő meg itt a lányunk...Aztán meg a férjemre bíznám...
Na ez az amit nem tennék..mert igy sosem derülne ki az amire kiváncsi volnék.Mert mivan ha a csaj pont ettől lép vissza de a párom meg akart tőlle valamit?"
És én még azt hittem hogy benned tényleg nincs féltékenység. Nem azért nem mennél oda mert bízol a férjedben hanem pont azért mert benned van a "mi van ha megcsal?" kérdés, amire csak akkor kaphatsz egyértelmű választ ha nem mész oda. Megsúgom: ha tényleg nem aggódnál akkor a válaszra se lennél kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!