Anyós és exfeleség probléma! Ki hogy látja, én gondolom rosszul? Ez nekem nagyon rosszul esik! Nagyon zavar, hogy a hátunk mögött sunnyognak, meg szervezkednek! Pl. megbeszélik, hogy mikor is legyen apás hétvége?!
Na ilyen esetekben van szükség a mérhetetlen toleranciára és a rengeteg beszélgetésre. Ezt mi innen nem tudjuk megoldani. Le kell ülnötök és ordibálás, sértődés nélkül megtárgyalni a dolgokat.
Előbb-utóbb, ha ezt nem teszitek meg, mindenben és mindenkiben hibát fogtok találni és rámehet a kapcsolatotok is.
Amikben nincs igazad:
1. anyósod miért ne lehetne jóban az exfeleséggel? Attól, mert a férjed és ő elváltak, lehet, hogy az exanyósával jól ki tud jönni.....
2. miért beszélsz az exről a háta mögött? Ha problémád van vele, akkor miért nem neki mondod?
3. azért, mert egy gyerek nem kér ajándékot, azért ne haragudj, de bunkóság nem venni neki semmit, ha a másiknak (sajátodnak) meg veszel. Ki kellett volna találnod valami apróságot. Tudod, a szándék a lényeg, nem igazán az, amit adsz.
Amit tehetsz: ezek után nem mondod el anyósodnak mi a véleményed az exről, maximum elmondod az exnek vagy magadban tartod vagy a férjeddel beszéled meg.
Arról, hogy nincs munka, akkor nem tehetsz, ha megteszel azért mindent, hogy legyen, de nem vesznek fel sehova (pl. gyerekek miatt, képzetlenség miatt - mármint ahhoz az adott munkához értem).
Hová jön névnapra az ex? Anyósodhoz vagy hozzátok? Magatokhoz nem kell meghívni, ha nem akarod, de ezt ne anyóssal beszéld meg, hanem a férjeddel.
Ha anyósodhoz megy névnapozni, ahhoz vajmi kevés közöd van.
Szerintem.
MI a fenének foglalkozol az ex-szel ?! Leírtál egy csomó olyan dolgot róla, amihez tényleg semmi közöd. Ez az ő viselkedése, így az ő felelőssége is.
Figyelj arra, hogy mit beszélsz az anyósod előtt, hogyan viselkedsz és akkor nem tud olyanokat kitálalni rólatok, ami rosszul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!