Anyós és exfeleség probléma! Ki hogy látja, én gondolom rosszul? Ez nekem nagyon rosszul esik! Nagyon zavar, hogy a hátunk mögött sunnyognak, meg szervezkednek! Pl. megbeszélik, hogy mikor is legyen apás hétvége?!
Még mindig azt mondom, itt a párodnak kellene lépnie elsősorban és a sarkára állni, mivel az ő gyerekei. Nem a tieid. Bosszantó, hogy mondjuk ők ketten megbeszélik, mikor menjenek az apjukhoz a gyerekek, valóban. Ti szervezhettek programot is. Azonban ha a férjednek ez így jó, akkor te nem tudsz mit csinálni.
Az sem jó, amit leírtál az ajándékozásokkal kapcsolatban, de azért, mert anyósod vagy az ex nem egyformán ajándékoz, ezért te a gyereket bünteted, hogy nem adsz neki semmit? Ezt sem értem. Ne a gyereket büntesd.
Egyébként én sosem néztem, hogy x ezer forint legyen minden gyereknek az ajándék. A gyerek úgysem tudja értékelni, hogy x ezer forint a másik pedig kétezerrel kevesebbért kapott. A gyerek azt nézi, hogy amit kapott, az számára hasznos-e tud-e vele játszani.
Én írtam, hogy miért zavar hogy ott vannak a gyerekek.
Így azért már tényleg gáz. Nem is értem a nőt. Rábízza egy "idegenre" a gyerekeit (és ezzel nem téged akarlak bántani!!!)? Mert ha az apjukra, az oké.
A 2 év félreérthető volt, de ha nem így van akkor bocsánat.
A férjednek kell itt rendet tenni. Először az anyukával, majd a saját anyjával beszélnie.
Meg kell mondani, hogy a gyerekek akkor mehetnek, ha ő is ott van.
Abban igazad van, hogy illik előre egyeztetni a láthatást, ha nem tartjátok a határozatban megszabott 2 hetenkénti időpontokat. Ahhoz én viszont sosem ragaszkodtam, hogy csak akkor lehet elhozni a gyereket, ha az apja is ott van. Volt, hogy a munkája miatt egész nap velem volt a gyerek és nem az apjával, de este és másnap viszont igen: Nekem sem volt gond és az exnek sem. Olyan is volt, hogy amikor az én fiam ment láthatásra, hogy az apja nem is volt otthon hónapokig. Külföldön dolgozott, de a felesége azért két-három hetente elvitte a fiamat, hogy ne szakadjanak el egymástól, és én ezt a mai napig nagyra értékelem.
Amúgy én kifejezetten jóban vagyok az exanyósommal, olyannyira, hogy több dolgot megbeszél velem mint a fiával. Egyszerűen az első pillanatban szerettük egymást, és a válás ezen nem változtatott. Az exemet - meg a feleségét - ez zavarta egy darabig, de nem tudtak mit tenni ellene, mert ragaszkodunk egymáshoz. Eleinte megkaptam, hogy azért nem szereti annyira a mostani feleségét mint engem, mert benne vagyok a képben, de ez nem igaz. Szereti ő a csajt, de annak a lánynak olyan hideg és kimért természete van, hogy vele nem tud olyan közvetlen lenni mint velem. Mi megbeszéljük a pasiügyeket, a betegségét, a munkát, mi segítettünk költözni, szóval nekem olyan mintha az anyám lenne. Ja, és a kisebbik fiamat - akihez vér szerint semmi köze - saját unokájaként szereti. Szerintem az nem megoldás, ha az exet el akarod marni, és hát tény, hogy ha te nem egyformán bánsz a gyerekekkel, akkor tőle sem várhatod el ugyanazt.
Szerintem ne foglalkozz velük. Ha mindkettö ilyen sz*rkavaro, csak nyersz azzal, ha kerülöd a tarsasagukat.
Bosszanto lehet, hogy anyosnak ekkora befolyasa van az eletetekre, de ezt a paroddal kell megbeszelnetek. Mert az egeszböl csak annyi jöhet le masoknak, hogy irigy vagy az anyos es az ex "jo kapcsolatara", otthon meg nyuszi, hogy nem beszelsz a ferjeddel, csak magadban höbörögsz. (Egyebkent meg gondolom egy joszandeku ember vagy, aki nehezen türi az igazsagtalansagot)
Amugy nalunk is sokat valtozott anyos az utobbi idöben az ex-szel, en sem tudom, hogy hanyadan allunk, de nem is targyalok meg vele mindent, csak amit az ex elött is felvallalnek. Mas kerdes, hogy sosem kerül szo a szembesitesre, mert vagy anyos nem mondja el az exnek, vagy az ex nem keri rajtam szamon.
A gyerekekkel, jatekokkal kapcsolatos dolgok: ha kaptok valamit, örülj neki, ha a parod gyerekei kapnak csak, akkor potoljatok ki a sajatodnak valami különlegessel, hogy benne legyen a fajdalomdij is, masok nezetein nem igazan lamentalnek sokat. Ha meg rosszindulatuak, az öket minösiti, hidd el, a ferjed sem vak, csak - mint a legtöbb ferfi - naiv es tulzottan johiszemü, mar ami az anyjat illeti. Megiscsak az anyukaja...
21-es vagyok. Azért írtam,hogy VAGY anyós VAGY ex, mert nem olvastam vissza, hogy melyik tett különbséget összegben az ajándékok között. Neked sem ártana értelmezni.
A "büntetés"-t sem írtad valóban, azonban én azt írtam, ne a gyereket büntesd azzal, hogy nem veszel neki ajándékot. Ezzel azt akartam mondani, hogy benned benned van a tüske, hogy anyósod különbséget tesz a gyerekek között (talán a te gyereked kárára) és ezt ne "add vissza" a másik gyereknek azáltal, hogy nem veszel neki ajándékot. Merthogy erre volt a válaszod az, hogy anyósod sem egyformán kezeli az unokákat. Akkor te sem kezeled egyformán. A lényeg, hogy ne a gyerek szívjon emiatt. Érded? De már eltértünk a tárgytól elég rendesen.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!