Férfiak, férjek, visszataszító egy nő ilyen stílussal? Nők akik ilyenek, akik ellen küzdenek, vagy akár pont az ellentéte?
Erős, amit akar eléri. Amit gondol kimondja vele szemben is, barátokkal, családdal, nem kertel. Nem mosolyog reggeltől estig bűbájosan ha vmi nem tetszik neki. Közli a problémákat, ha a beszélgetés nem hat, akkor erőteljesebbre vált. Elvárásai vannak otthon, nem csinálja meg ami nem az ő dolga. Nem viseli ha uralkodnak rajta, viszont szereti kézben tartani az eseményeket.
El tud e üldözni egy férfit a családtól ilyen viselkedés? Illetve mik azok a tulajdonságok, amik magával ragadják?
Ha már állandóan ezen a kiszolgáláson lovagolsz,definiáld már,hogy ez nálad mit jelent. Az én szememben nem kiszolgálás ha ellátom az alapvető háztartási feladatokat (tök mindegy,hogy egy vagy két személy él a háztartásban),hogy szeretem,hogy segítek neki ha gondja van és motiválom. Ha szerinted ez már a személyiség feladása..abban az esetben sajnálom,hogy így látod. Biztosan én fogalmaztam rosszul ha nem érted meg a mondandóm-vagy csak nem akarod.
Attól,hogy a te kapcsolatod nem ilyen-legalábbis nagyon ellenkezel a "kiszolgálás" ellen- még létezik és működik is. Mellesleg nem értem,miért ne lehetnék határozott és gondoskodó egyszerre. Nem vagyok egy elveszett bárány,megvan a saját véleményem. Hál' Isten a párommal tudunk kommunikálni és problémát megoldani törés-zúzás és veszekedés nélkül-észérvekkel és az érzelmek tiszteletben tartásával.
20N
Egyáltalán nem vagyok támadó. Megpróbálom minél inkább leegyszerűsíteni a mondandómat mert eddig nem úgy tűnt, mint aki érti, miről beszélek.
Az erőteljesebbre váltat én úgy értelmezem, hogy őrjöngeni kezd ha nem úgy lesz ahogy ő akarja és fenyegetőzik. Ez még a kontroll mániájával passzol is.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!