Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, férjek, visszataszító...

Férfiak, férjek, visszataszító egy nő ilyen stílussal? Nők akik ilyenek, akik ellen küzdenek, vagy akár pont az ellentéte?

Figyelt kérdés

Erős, amit akar eléri. Amit gondol kimondja vele szemben is, barátokkal, családdal, nem kertel. Nem mosolyog reggeltől estig bűbájosan ha vmi nem tetszik neki. Közli a problémákat, ha a beszélgetés nem hat, akkor erőteljesebbre vált. Elvárásai vannak otthon, nem csinálja meg ami nem az ő dolga. Nem viseli ha uralkodnak rajta, viszont szereti kézben tartani az eseményeket.

El tud e üldözni egy férfit a családtól ilyen viselkedés? Illetve mik azok a tulajdonságok, amik magával ragadják?

2012. máj. 29. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
84%

58.

Igen, voltam és vagyok is szerelmes a páromba, 10 éves kapcsolat van a hátunk mögött és egy édes baba.A környezetünk jónak jellemzi a kapcsolatunkat, én nem azt Írtam, hogy neki szava nem lehet, de ahhoz, hogy kompromisszum szülessen, nekem is hangot kellett adnom a dolgoknak. Nem veszekedéssel, bár az is volt, de ez belefér minden kapcsolatba. De most linkeljek be rengeteg kérdést neked, ahol a nő maximálisan kiszolgálta a férfit szó nélkül, aztán jött a gyerek és a fekete leves. Mi a párommal mindent megoldunk, mindenben segÍtünk egymásnak, de igen párszor hangot adtam, hogy nekem ez és ez nem tetszik. És ez nem jelenti, hogy nem vagyok szerelmes belé, mert nagyon szeretem, de ha ő is szeret, akkor nem kérdés, hogy elfogadja azt is, ha nekem valami nem stimmel. Szerintem kicsit több tapasztalatom van ilyen téren, mint neked a korodból kifolyólag, hidd el, valamikor a sarkadra kell állni, és ez nem szerelem kérdése, mert attól, hogy szerelmes valaki, nem kell mindent ráhagyni a másikra, mert szeretem.

2012. máj. 29. 14:45
 62/73 anonim ***** válasza:
Nem, valóban nem azt írtad, én meg ezt a kommented nem olvastam.
2012. máj. 29. 14:57
 63/73 anonim ***** válasza:
Már megint a végletek. Szerintem itt senki nem gondolja azt, hogy MINDENT fel kéne adni valakiért, MINDENBEN támogatni kell a másikat. Szerintem az 58-as sem erről írt. Mint én is írtam, meg kell találni az arany középutat. Mindenkinek van mindenről saját véleménye, ami nagy eséllyel nem egyezik 100%-ban a másik véleményével. A lényege az egésznek, hogy meg kell találni a kompromisszumot, ami mindkettőnek jó.
2012. máj. 29. 15:00
 64/73 anonim ***** válasza:

"..A környezetünk jónak jellemzi a kapcsolatunkat .. De most linkeljek be rengeteg kérdést neked, ahol a nő maximálisan kiszolgálta a férfit szó nélkül, aztán jött a gyerek és a fekete leves.. Szerintem kicsit több tapasztalatom van ilyen téren, mint neked a korodból kifolyólag, hidd el, valamikor a sarkadra kell állni, és ez nem szerelem kérdése, mert attól, hogy szerelmes valaki, nem kell mindent ráhagyni a másikra, mert szeretem."

Ezekhez annyi lenne a hozzáfűznivalóm:

1:Az, hogy a környezeted milyennek ítéli meg a kapcsolatodat egy dolog. Ez olyan mint az alma és a kukac esete. Gondolom, nem kell taglalnom..

2: Igen, olyanra is van példa, hogy ellaposodik a kapcsolat de nagyon szelektíven észlelsz. Mintha úgy akarnád beállítani, hogy ha a nő főz a férjének, kitakarít, mos(ez rohadtul nem kiszolgálás, mivel saját magára is ennyi gondja lenne), foglalkozik vele és szereti, támogatja a férfi törvényszerűen ott is hagyja a nőt. Igen, ilyen is van. (Arról ugyan már nem szól a fáma, hogy sok esetben egy szerető miatt akivel a későbbiekben aztán hatalmas veszekedések kerekednek ki mert ugyan azt a bánásmódot szeretné a férfi amit az előző kapcsolatban kapott..) Olyan is van, hogy a hideg jégkirálynőt hagyják ott. Nem ezen múlik, hogy otthagyják-e az illetőt.

3:Lehet, hogy idősebb vagy, lehet, hogy ilyen téren tapasztaltabb de nem kell azért lekezelni a másik embert mert másként látja a dolgokat, esetleg a régi típusú családmodell modern időkbe való integrálását szeretné. (Csak érintőlegesen említem meg de én speciel lazán ellennék otthon, vezetném a háztartást, foglalkoznék a gyerekekkel amíg a párom megkeresi a megélhetéshez szükséges összeget. Sok nő azon problémázik, hogy dolgoznia kell de ha megtehetné sem maradna otthon, nehogy "kiszolgáltassák" magukat. Ha már ez felmerül bennük, nem lehet valami jó a kapcsolat..) Illetve azért sem kell fújolni mert valaki szerint egy Nőnek nőies tulajdonságokkal kell bírnia és nem abban kell rutinosnak lennie, hogy hogyan csikarjon ki valami "engedményt" a férfitól.

Egy igazi nő szerintem céltudatos, határozott, őszinte,halkszavú , tapintatos,kompromisszum és áldozatkész, kedves, gondoskodó, büszke és tiszteletreméltó, aki pozitív kisugárzással bír és nem megkeseredett. Egy tajtékzó, akarnok nőt nem neveznék Nőnek- és a férfi társadalom jelentős része sem.

20N

2012. máj. 29. 15:02
 65/73 anonim ***** válasza:
92%
A kiszolgálás alatt nem a háztartásra gondoltam, én már találkoztam olyan nőkkel, akik szinte alárendeltek voltak és nem tisztelte őket a párja, sőt. Sok kapcsolat jónak tűnik, mert az egyik fél mindig csak nyel, aztán egyszer csak fogja magát és kiszáll a kapcsolatból, amit senki nem ért, mert hát vita se volt köztük.A kérdező se végletekben Ír, egyedül ami furcsa, hogy a kezében akarja látni az irányÍtást, de ha a társának ez megfelel, az se probléma.Mi abban a baj, ha nem tetszik neki valami és szól érte, vagy abban, hogy nem engedi magát elnyomni.
2012. máj. 29. 15:14
 66/73 anonim ***** válasza:

64.

Egyébként képzeld nő maradtam, nem Írtam sehol, hogy tajtékzó vagyok és nem kezeltem le senkit. Inkább te hozol fel egy olyan példát, ami ritka. Beszélgess el, olyan emberekkel, akiknek már a hátuk mögött van egy hosszabb jó kapcsolat. Azért dolgozni kell. És tudod, lehetsz te olyan, mint amit leÍrtál, de ahhoz olyan férfi is kell.

2012. máj. 29. 15:18
 67/73 anonim ***** válasza:

"Mi abban a baj, ha nem tetszik neki valami és szól érte, vagy abban, hogy nem engedi magát elnyomni."

Már miért akarnák elnyomni egy kapcsolatban?:D Ez valami paranoia részetekről?

"Amit gondol kimondja vele szemben is, barátokkal, családdal, nem kertel." Van, hogy senki nem kíváncsi a véleményére a nem kertel meg nem a tapintatosságot jelenti.

" Közli a problémákat" Nem megbeszéli, közli(!!). "ha a beszélgetés nem hat, akkor erőteljesebbre vált." Tehát utasít, parancsol, veszekszik, ultimátumokat ad ha észérvekkel nem tudja a másikat meggyőzni. Rendkívül érett viselkedésre utal..

"Elvárásai vannak otthon, nem csinálja meg ami nem az ő dolga." Ezt ugyan már a kérdező kijavította de ebből az jön le, hogy ha a férjének/párjának stresszes a munkája és gondok vannak sem segít neki, hanem lehever a kanapéra olvasni, hogy az az ő dolga, nem az enyém..

"Nem viseli ha uralkodnak rajta, viszont szereti kézben tartani az eseményeket." Uralkodni senkin sem lehet csak azon aki ezt szeretné. Szereti kézben tartani az eseményeket? Gondolom, megrögzötten kutat, keresgél a párja üzenetei között, átnézi a híváslistát, sms-eket, határidőnaplót.. Na igen, de mi van akkor ha a férfi nem akar még egy anyát??

20N

2012. máj. 29. 15:22
 68/73 anonim ***** válasza:

"64.

Egyébként képzeld nő maradtam, nem Írtam sehol, hogy tajtékzó vagyok és nem kezeltem le senkit. Inkább te hozol fel egy olyan példát, ami ritka. Beszélgess el, olyan emberekkel, akiknek már a hátuk mögött van egy hosszabb jó kapcsolat. Azért dolgozni kell. És tudod, lehetsz te olyan, mint amit leÍrtál, de ahhoz olyan férfi is kell."

Ritka példákat hozok fel?:D Vicces. Pár perce még te akartál levonni egyetemes következtetéseket pár kérdés alapján, amiknél ott sem voltál és csak az egyik oldalt hallottad:D.

Miért is beszélgessek olyanokkal? Azt hiszed, alátámasztják a te teóriádat miszerint ha egy nő odafigyel a párjára akkor már kiszolgálja és az rossz?? Bármily meglepő, nem így van.

Igen, ahhoz, hogy ilyen lehessek egy Férfi oldalán, Férfi kell. Ennek a legegyszerűbb módja, ha HAGYOM, hogy férfi legyen mellettem és nem "ivartalanítom" a viselkedésemmel.

20N

2012. máj. 29. 15:27
 69/73 anonim ***** válasza:
94%
Látom nem érted mit Írtam, de mindegy. Az, hogy ki von le mit, hát ez a kutat az sms-ek között, meg heverészik stb, ez mi.De semmi gond, én örülök, hogy nektek ilyen jól müködő kapcsolatotok van, hogy már egymásra néztek és minden megoldódik. Az én párom nem ÍvartalanÍtott, nagyon is férfi, de ő épp azt szereti, ha egy nő mellette határozott. Nincs vele gond, ha kiszolgálod a párod, ha cserébe is visszakapod azt, de sok esetben ez nincs Így, hány nő panaszkodik ezen az oldalon, hogy a párja letudja annyival, hogy ő dolgozik és semmit nem csinál. De a lényeg, hogy ti tudjátok mi, hogy működik, csak ez lehet elméletben létezik, aztán gyakorlatban már kicsit más.
2012. máj. 29. 15:37
 70/73 anonim ***** válasza:
Csak szólok, hogy elbeszéltek egymás mellett és kisebb eltérésektől eltekintve ugyanarról beszéltek, ugyanaz az elvárásotok, csak éppen a kérdező kérdését, magyarázatát értelmeztétek másként.
2012. máj. 29. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!