Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, férjek, visszataszító...

Férfiak, férjek, visszataszító egy nő ilyen stílussal? Nők akik ilyenek, akik ellen küzdenek, vagy akár pont az ellentéte?

Figyelt kérdés

Erős, amit akar eléri. Amit gondol kimondja vele szemben is, barátokkal, családdal, nem kertel. Nem mosolyog reggeltől estig bűbájosan ha vmi nem tetszik neki. Közli a problémákat, ha a beszélgetés nem hat, akkor erőteljesebbre vált. Elvárásai vannak otthon, nem csinálja meg ami nem az ő dolga. Nem viseli ha uralkodnak rajta, viszont szereti kézben tartani az eseményeket.

El tud e üldözni egy férfit a családtól ilyen viselkedés? Illetve mik azok a tulajdonságok, amik magával ragadják?

2012. máj. 29. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
87%

"Sok bolond feminista nő lázad mostanában ... hova jutott ez a világ ....

A válaszíró 39%-ban hasznos válaszokat"

A rabszolga is lázadott anno. Mégsem volt bolond. akkor lett volna bolond, ha tűrte volna.

2012. máj. 29. 11:43
 32/73 A kérdező kommentje:
Belepofázás ... amit szintén többen írnak. A vélemény nyilvánítás egyenesen, nem azt jelenti nálam, hogy mindenkinek be kell szólni, olyanba is amihez semmi közöd. Persze, vannak helyzetek amikor az embernek semmi köze a témához. De ha van akkor: "Amit gondol kimondja vele szemben is, barátokkal, családdal, nem kertel" Ismét csak az eredeti kérdéshez térek vissza, mert páran elkanyarodtak.
2012. máj. 29. 11:43
 33/73 anonim ***** válasza:
85%

Ezt nevezik őszinteségnek.

De a pasik csak a szájukkal mondják hogy kellene egy "őszinte" nő. Amikor ott van, az már nem jó, mert nem "nőies". Ezért sok nő mindenre tűr, nyel, bólogat.

2012. máj. 29. 11:46
 34/73 A kérdező kommentje:

26os válaszolónak:

A fő kérdésben vannak a problémák (vagy nem problémák ... ezért kérdeztem hogy legyen rálátásom külső szemlélőktől), azért emeltem ki azokat, azért kérdeztem azokról.

2012. máj. 29. 11:46
 35/73 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte lehet egy nő finoman, kedvesen is. Ahhoz nem kell nyersnek lenni. Nem összekeverendő az őszinteség a mufurc nyers tulajdonsággal.

Nekem már eleve az gyanús hogy valaki ennyire bizonygatja hogy ő milyen erős jellem....ez általában pont a fordítottjára utal, egy álarc, amit felvesz.

2012. máj. 29. 11:48
 36/73 anonim ***** válasza:
80%

Akkor azt nem értem kedves kérdező, ha úgy érzed mindenben átlagosan viselkedsz (mert az akkor mosolygok, ha jó hangulatban vagyok, megcsinálom, ami a dolgom, rendesen ellátom a családom, de jól esik ha segítenek stb. ezek teljesen átlagos dolgok) és semmiben sem vagy szélsőségesebb, mint a többi ember, akkor mégis mi értelme van ennek a kérdésnek?

Ha csak nem tényleg az, hogy vártál kb 30 választ, amely arról szól, hogy te vagy a tökéletes nő? Nem vagy az, ha annyira nincs önbizalmad, hogy így kell erősíteni azt. A tökéletes nő tisztában van a saját értékeivel, nem kell neki, hogy mások mondják meg.

2012. máj. 29. 12:00
 37/73 anonim ***** válasza:
94%

Gondolom a férfi által felvett nyers jellem, és egyfajta kompenzálás. Kis ember nagy szájjal...stb.

Ameddig egy férfi velem nyersen őszinte, addig én sem fogok finomkodni.

Amúgy a nők szinte mindig finomkodnak, és mit érnek el vele? A pasik nem értik, hogy a nők ezzel mit akarnak elérni?

2012. máj. 29. 12:03
 38/73 anonim ***** válasza:
62%
Nekem az elején is az jött le, hogy nem egy őrmester a kérdező. Csak egy egészséges nő. Amit az elején is mondtam.
2012. máj. 29. 12:05
 39/73 anonim ***** válasza:

12.00 nagyon jól leírta, amit én is érzek a kérdéssel kapcsolatban.

Itt nincs másról szó, mint arról, hogy a kérdező szeretné hallani, hogy ő milyen jó hogy ilyen erős nő és biza ezt így is kell. De ha valóban ilyen, akkor miét is kérdezi meg? Hiszen egy erős nő TUDJA, nem kérdezi a PASIKTÓL :))))

2012. máj. 29. 12:05
 40/73 anonim ***** válasza:
12.05. azt írta, ami a kérdés célja volt.
2012. máj. 29. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!