Férfiak, férjek, visszataszító egy nő ilyen stílussal? Nők akik ilyenek, akik ellen küzdenek, vagy akár pont az ellentéte?
Erős, amit akar eléri. Amit gondol kimondja vele szemben is, barátokkal, családdal, nem kertel. Nem mosolyog reggeltől estig bűbájosan ha vmi nem tetszik neki. Közli a problémákat, ha a beszélgetés nem hat, akkor erőteljesebbre vált. Elvárásai vannak otthon, nem csinálja meg ami nem az ő dolga. Nem viseli ha uralkodnak rajta, viszont szereti kézben tartani az eseményeket.
El tud e üldözni egy férfit a családtól ilyen viselkedés? Illetve mik azok a tulajdonságok, amik magával ragadják?
Kitalálom!
Az itt bólogató, mellüket verő nők nagy része évek óta szingli..
Én is elmondom ha gondom van, bizonyos mértékben határozott és céltudatos vagyok DE.. kompromisszumképes, nem megkeseredett vagy savanyú, mosolygós, kedves, tapintatos. Elvárásaim vannak- mind magam mind pedig a párom felé is, amennyiben nem tudja teljesíteni, segítek neki. Nem kiabálok, veszekszek megrögzötten vagy verekszem.
Nem érzem úgy, hogy uralkodnak rajtam mert tisztelnek és ez nem attól alakul ki, hogy hangosan rikácsolok és fosnak , hogy kést állítok a hátukba mert annyira büszke vagyok a hevességemre..
Egy Nő legyen Nő, ne egy női külsővel rendelkező Férfi!
20N
Ezeket olvasva megjelent egy kép a lelki szemeim előtt:
Egy erősen túlsúlyos, vörös göndör hajú nő hosszú műkörmökkel, sötét rúzzsal, amint a mutatóujját felemelve magyaráz. Ezt csak érdekességképpen írtam le.
Szerintem kevés embernek szimpi ez a fajta személyiség, igazi papucsférj való egy ilyen hölgy mellé, és ebben a felállásban még tökéletes kapcsolat is kisülhet belőle.
Olyan nincs egyébként, hogy egy ember soha semmilyen körülmények között ne legyen képes kompromisszumokra. Egy csomó dologból én sem engedek, és szoktam kérdezés nélkül is véleményt mondani, de nem ez a jellemző. Ha személyesen ismernélek azért jobban tudnék válaszolni.
"Miért lenne agresszor, mert nem nyeli évekig a párja h.lyeségeit, vagy nem rabszolga. Ha valami nem tetszik megmondja. Pont az ilyen nőknek van társuk és nem uruk. Akik előttem válaszoltak, ez nem hárpiasság, hanem egyenlő társ egy kapcsolatnál. Nem azt Írta, hogy veszekszik, hanem, hogy ha valamit nem ér el beszéddel, akkor nyomatékosÍtja. Pont belőletek lesz, egy a férjét állandóan kiszolgáló, a saját életét háttérbe szorÍtó, állandóan szorongó nő, mert még saját magatokért se álltok ki."
Le merem fogadni, hogy nem rég szabadultál egy rosszul működő kapcsolatból és most felvettél egyfajta metál-feminista vonalat és ezért hangoztatod ezt.
"Ha a beszélgetés nem hat, erősebbre vált." Beszélgetés közben is lehet nyomatékosítani, nem csak dühöngeni és ultimátumokat adni.
Nem állok ki magamért? Ezt honnan veszed?:D Tudod, a helyzet az, hogy lehet érdeket érvényesíteni zsarolás nélkül is. Mellesleg egy párkapcsolatban a két fél céljai és érdekei azonosak. Nekem párom van, neked lábtörlőd. Kettőnk között ennyi a különbség.
55.
Nem, boldog kapcsolatban élek. A párom nem papucs, de soha nem hagytam magam. Az előző kapcsolataiban csak szenvedtek a nők, mert szerelmesen minden kÍvánságát lesték, szinte feladták magukat. Én nem tettem és minden haverja csak ámult ,hogy mennyire megváltozott mellettem.Ismerek jó pár tönkrement kapcsolatot, ahol a nő játszotta a bólogatós kutyust, hát, a kapcsolat sehol, és a pasi lépett le egy másik nővel.
Tudod, az a probléma, hogy csak egy szélsőséggel tudod a fentieket egyensúlyozni. Ez is azt mutatja, hogy a kérdésben leírt személyiség nem normális.
A leírt személy egy igazi control-freak, akaratos, makacs, kompromisszumképtelen, hideg, kimért, távolságtartó valaki.
Mondd csak, voltál te már szerelmes? Ugyan ilyen voltál? Önző és akarnok? "nem vetem alá magam más akaratának",mi? Egy kapcsolat nem a másik akaratáról szól, hanem hogy szeretnék neki megadni mindent amit csak adhatok - a nő a férfinak és a férfi a nőnek. EZ a szerelem, ILYEN egy egészséges kapcsolat. Nem olyan, hogy kijelölöm az utamat és ha neked nem tetszik, leszarom, akkor is ezt csinálod.
Ha egy kapcsolatban is ilyen vagy, érdemes elgondolkodni, hogy tényleg szerelmes vagy-e, szereted-e vagy csak egy ideiglenes partner kell a terveid eléréséhez.
20N
59es. Kimásolom egy kommentemet:
Ami úgy érzem nem egyértelmű: nem írtam olyat, hogy a férfi főzzön, mosson, takarítson. Szó sincs ilyenről. Vannak dolgok amik le vannak "osztva", viszont ettől ha úgy adódik el lehet térni. Mi történik ha a férfi otthon van egy nap és felporszívózik, mert mondjuk behordták a sarat. És mi van ha a nő otthon van hétvégén és füvet vág, vagy autót mos??? Semmi.
Ezzel én azt írtam hogy nem csinálom meg otthon a dolgom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!