Férfiak, férjek, visszataszító egy nő ilyen stílussal? Nők akik ilyenek, akik ellen küzdenek, vagy akár pont az ellentéte?
Erős, amit akar eléri. Amit gondol kimondja vele szemben is, barátokkal, családdal, nem kertel. Nem mosolyog reggeltől estig bűbájosan ha vmi nem tetszik neki. Közli a problémákat, ha a beszélgetés nem hat, akkor erőteljesebbre vált. Elvárásai vannak otthon, nem csinálja meg ami nem az ő dolga. Nem viseli ha uralkodnak rajta, viszont szereti kézben tartani az eseményeket.
El tud e üldözni egy férfit a családtól ilyen viselkedés? Illetve mik azok a tulajdonságok, amik magával ragadják?
Akik azt hajtogatják, hogy azt szeretném csak hallani hogy a leírt viselkedés tökéletes meg ilyenek, hát téved.
Egyrészt nem hiszem hogy van tökéletes ember, ne is akarjon senki az lenni. Semmi önbizalom növelés és egyéb nem volt a cél. Sajnálom hogy többen is így gondolják.
A kérdés egy tétlenségből alakult, kiváncsi voltam ilyen tulajdonságokkal elvárt e a mai világban hogy változzon az ember, avagy elfogadható e egy ilyen alaptermészet?
Nem érzem hogy folyamatosan azt mutatnám ez mennyire erős jellem, talán kétszer szerepelt a szavaim közt.
"Ha másoknak akarsz megfelelni, nem vagy egy határozott ember."
Ebben a mondatban minden benne volt. Ha visszaigazolást kérsz hogy jó-e a saját jellemed, már nem az vagy, akinek az induló kérdésben írod magad.
Nem tudom, mintha úgy írnátok hogy el sem olvassátok pontosan mit írok:
Kiváncsi voltam .....
ez talán azt jelenti hogy meg akarok változni, vagy szimplán azt hogy kíváncsi voltam.
Kérlek, ne kötözködjetek.
véleményem szerint egy ilyen nőnek a papucsférj az ideális.
A nagymamám ilyen volt,tökéletesen kiegésziteték egymást a nagytatámmal.
Lásd lent a linket: itt egy mosolygós, rendben tűrő nő (ő valójában nem őszinte, de a pasi kedvéért megteszi)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Amúgy sokkal jobb lett volna, ha a nő nem tűr, hanem határozottan véleményt mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!