Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, férjek, visszataszító...

Férfiak, férjek, visszataszító egy nő ilyen stílussal? Nők akik ilyenek, akik ellen küzdenek, vagy akár pont az ellentéte?

Figyelt kérdés

Erős, amit akar eléri. Amit gondol kimondja vele szemben is, barátokkal, családdal, nem kertel. Nem mosolyog reggeltől estig bűbájosan ha vmi nem tetszik neki. Közli a problémákat, ha a beszélgetés nem hat, akkor erőteljesebbre vált. Elvárásai vannak otthon, nem csinálja meg ami nem az ő dolga. Nem viseli ha uralkodnak rajta, viszont szereti kézben tartani az eseményeket.

El tud e üldözni egy férfit a családtól ilyen viselkedés? Illetve mik azok a tulajdonságok, amik magával ragadják?

2012. máj. 29. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
100%
Ez a viselkedés ilyen szinten a tipikusan sárkány viselkedés. Nem arról van szó, hogy ne lehetne megmondani bármit is a másik félnek, de az sem mindegy, hogyan. Nyilván nem látjuk a másik oldalt, hogy a pasi milyen, de amit leírtál, az engem taszítana.
2012. máj. 29. 12:14
 42/73 A kérdező kommentje:

Akik azt hajtogatják, hogy azt szeretném csak hallani hogy a leírt viselkedés tökéletes meg ilyenek, hát téved.

Egyrészt nem hiszem hogy van tökéletes ember, ne is akarjon senki az lenni. Semmi önbizalom növelés és egyéb nem volt a cél. Sajnálom hogy többen is így gondolják.

A kérdés egy tétlenségből alakult, kiváncsi voltam ilyen tulajdonságokkal elvárt e a mai világban hogy változzon az ember, avagy elfogadható e egy ilyen alaptermészet?

Nem érzem hogy folyamatosan azt mutatnám ez mennyire erős jellem, talán kétszer szerepelt a szavaim közt.

2012. máj. 29. 12:18
 43/73 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ne akarj az elvárásoknak megfelelni. Olyan vagy, amilyen. Ha másoknak akarsz megfelelni, nem vagy egy határozott ember.
2012. máj. 29. 12:20
 44/73 anonim ***** válasza:
Józan paraszti ésszel is lehetne sejteni, hogy ha az átlaghoz tartozol és úgy viselkedsz, ahogy az átlag ember azt normálisnak tartja, akkor a viselkedésed elfogadott és nem kell változnod. Egyébként sem jó dolog (nem is nagyon lehet) alapvetően megváltoztatni a személyiséged. Kivéve persze, ha valaki nagyon szélsőséges jellem. Akkor is csak akkor érdemes változnia, ha az neki kellemetlenségeket okoz.
2012. máj. 29. 12:25
 45/73 anonim ***** válasza:

"Ha másoknak akarsz megfelelni, nem vagy egy határozott ember."

Ebben a mondatban minden benne volt. Ha visszaigazolást kérsz hogy jó-e a saját jellemed, már nem az vagy, akinek az induló kérdésben írod magad.

2012. máj. 29. 12:28
 46/73 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mintha úgy írnátok hogy el sem olvassátok pontosan mit írok:

Kiváncsi voltam .....

ez talán azt jelenti hogy meg akarok változni, vagy szimplán azt hogy kíváncsi voltam.

Kérlek, ne kötözködjetek.

2012. máj. 29. 12:33
 47/73 anonim ***** válasza:
Ez is egy vélemény volt. Kíváncsi voltál, ki mit gondol, végülis MINDENféle vélemény érkezett. Ez így természetes: NINCS olyan emberi jellem, ami mindenkinek tetszik, vagy senkinek sem. A tiéd a válaszok szerint valakiknek tetszik, valakiknek átlagos, valakiknek erőltetett, valakik sintén ilyenek, valakik sosem akarnának ilyenek lenni.
2012. máj. 29. 12:39
 48/73 anonim ***** válasza:

véleményem szerint egy ilyen nőnek a papucsférj az ideális.

A nagymamám ilyen volt,tökéletesen kiegésziteték egymást a nagytatámmal.

2012. máj. 29. 12:45
 49/73 anonim ***** válasza:
30%
A legtöbb kapcsolatban ilyenek a nők. Rengeteg ismerősnél a nő irányit hátul, csak nézzétek meg, a pasik legtöbbször azt mondják, hogy majd megbeszélem az asszonnyal, jaj mit fog szólni az asszony.
2012. máj. 29. 13:05
 50/73 anonim ***** válasza:

Lásd lent a linket: itt egy mosolygós, rendben tűrő nő (ő valójában nem őszinte, de a pasi kedvéért megteszi)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Amúgy sokkal jobb lett volna, ha a nő nem tűr, hanem határozottan véleményt mond!

2012. máj. 29. 13:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!