Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! A ti férjetek foglalk...

Anyukák! A ti férjetek foglalkozik a gyerekkel? Van itt olyan, akinek a férje gyerekesen viselkedik, önző, vagy szándékosan gonosz? Érdekelne, hogy csak én élek így, vagy vannak még mások is.

Figyelt kérdés

Leírom, mire gondolok:

A férjem nagyon sokat dolgozik, ezzel nincs is semmi bajom. Ha van egy kicsi szabad ideje, akkor nem velünk (velem és a gyerekkel) van, hanem elvonul meccset nézni, vagy a kutyás barátaival megy kutyasuliba. Persze félig megértem, mert kell a kikapcsolódás, de nem kellene legalább egy kis időt a gyerekkel tölteni?

A másik, hogy mindig ő az első. Ma leült reggelizni és megkértem, hogy adjon pár falatot a kicsinek is. Ő felállt, hogy már végzett és elkezdte elkészíteni a kávéját. Kérdeztem, hogy nem falatoznak? Erre határozottan közölte, hogy már jóllakott. Megkérdeztem, hogy a gyerekkel mi lesz? Erre durcásan visszaült és így kínálgatta az 1 éves lányunkat: "na itt van egyél már!", "mi van nem kell?", "ha nem eszel hozom a porszívót!" (fél a porszívótól, mert azzal szívjuk az orrát). Pár napja megszerkesztettem egy fotókönyvet a gyerekről. Kértem, hogy nézze meg, de közölte, hogy a megasztárt nézi, majd később. Másnap se nézte meg :( Arra viszont megkért, hogy sürgősen szerkesszem meg a kutyaiskolában készült videó felvételt a 3 kutyás barátnőjének, mert megígérte nekik, hogy hamar megcsinálom. Abba belenézett. Biztos, mert nem volt éppen megasztár :) Ritkán van olyan, hogy magától leül a kicsivel játszani, vagy velem beszélgetni.

Néha szándékosan gonoszkodik. Egyszer megkértem, hogy rakja el a gyerek cipőjét és mivel nem mondtam meg pontosan, hogy hova (sajnos fogalma sincs hol tartom a holmiját) eldugta az egyik ruhakupac mögé. Ma kértem, hogy vegyen ki kutyakaját a fagyasztóból, de nem mondtam meg pontosan, hogy nyers, vagy főtt kaja legyen, ezért nem vett ki inkább semmit. A magyarázat ez volt: "nem tudtam dönteni".

35 éves! Miért ilyen gyerekes néha? 16 éve vagyunk együtt és ő könyörgött évekig, hogy házasodjunk össze és szüljek. Nem ráerőltetett dolog.

2012. máj. 8. 10:47
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
40-es vagyok, csak befejezetlen maradt az egyik mondatom. Azt akartam írni, hogy Akár még a kérdésed és a hozzászólásokat is megmutathatod neki, akkor láthatja, hogy mennyire hasonló véleményen vannak az emberek és talán benne van a hiba. Szóval egy mély beszélgetés és igenis keményíts be, nem baj ha megsértődik, ha elég érett, akkor átrágja magát és elgondolkodik, ha meg nem, akkor kár rá pazarolni a drága perceidet.
2012. máj. 8. 18:12
 42/46 A kérdező kommentje:

# 38

Szomorú, hogy ilyen is van. Ha egy apa elhagyja a gyerekét, azt könnyebb elfogadni, bár az sem szép dolog. Egy anyától szerintem elfogadhatatlan, főleg, hogy ő akarta megtartani.

2012. máj. 8. 18:26
 43/46 anonim ***** válasza:
74%

38-as, nagyon tisztellek, amiért kiálltál a kislányod mellett! Kívánom, hogy Te is találd meg majd a boldogságot! Remek Apa vagy! :)

Üdv, 23N

2012. máj. 9. 10:23
 44/46 anonim ***** válasza:
53%
Az én férjem (már ex) is önző, a gyerekek elől lazán megette a kaját, elvitte a tejet. A kicsit meg lazán kivitte a minusz 10 fokba sapka és kesztyű nélkül, egy tavaszi kabátban, hiába készítettem ki a meleg cuccot.
2012. máj. 22. 22:08
 45/46 anonim ***** válasza:
Kerdezo a 37-es valaszod alapjan ne haragudj de szanalmas ez a egesz kapcsolat amiben eltek! Hogy lehet ilyeneket egymas fejehez vagni? Szep kis csalad vagytok ti! Nem lesz hosszu eletu az egesz! A ferjed egy hatalmas paraszt a kijeletneseert, te pedig szanalmas vagy a valaszodert! Es mindez a gyereketek elott? Micsoda peldat mutattok ti neki? Ebben nojon fel? Ha ugy gondolod hogy egy jobb partit tudsz magadnak osszeszedni akkor minek szenvedsz itt? Es miert nem teszed meg? Ugy gondolom nem csak a ferjed itt a hibas....es nem csak a gyerekrol van itt szo...
2012. jún. 2. 23:09
 46/46 anonim válasza:

Mérlegelj, megéri-e vele maradni, látsz-e reményt arra, hogy változik előnyére ennyi év után?

Az a tapasztalatom, hogy NEM, nem fog megváltozni, sőt még rosszabb lesz idővel.

2013. dec. 31. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!