Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismertek "gonosz mostohás"...

Ismertek "gonosz mostohás" történeteket?

Figyelt kérdés
Esetleg Téged is ilyen "szülő" nevelt föl? Mi rosszat tett? Hogy viselkedett veled?
2012. márc. 28. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
5%
Hófehérke
2012. márc. 28. 14:24
 2/5 A kérdező kommentje:
A mese kategóriát rossz helyen keresed..... Igaz történetekre gondoltam.....
2012. márc. 28. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen az én anyám ilyen.3-an vagyunk testvérek (lányok).Kiskorunkba fakanalakat tört el rajtunk,ordított velünk,rávágott a hátunkra ha nem egyenesen mentünk,a szekrényről leseperte a plüss állatokat és addig kellett ezt csinálni amíg ugyanugy vissza raktuk,ahogy volt.Begyógyszerezte magát előttünk és elájult.Neki támadt Apánknak,meg akarta ölni.Hosszan tudnám sorolni,hogy mik történtek.Apámhoz kerültünk én meg a nővérem,a hugunkat rávette anya,hogy maradjon nála.Apu őt is hozzánk akarta,mert nem volt nála biztonságba.Aztán a bíroságon azt mondta,hogy ha nem kell a hugunkra gyerektartást fizetni akkor viheti Apa.Persze egyből mondta Apa,hogy őt nem érdekli,csak nála legyen.Ja és kilátszódtak a bordái amikor hozzánk került.Nagyon rossz gyerekkorunk volt.Tiszteljük,becsüljük Apánkat,hogy 3 lányt felnevelt.Hát ez a történetem röviden.
2012. márc. 28. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Engem apukám nevelt, aztán összejött azzal a .... Feleségül vette, nem hozott semmit a házasságba a két gyerekén kívül. Mivel engem vert (a fiait nem) így én visszaköltöztem anyukámhoz (bírósági tárgyalás volt mert apukám szerint csak anyukám beszélte tele a fejem hülyeségekkel).

Most a fiai 24 és 22 évesek, nem tanulnak, nem dolgoznak. Az apjuk egy fillér gyerektartást nem fizet, az enyém meg 52 évesen 2 állásban dolgozik, hogy etetni tudja őket. És bónuszként minden a nő nevén van, szóval mindent a fiai örökölnek majd.

:-((((

2012. márc. 28. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagypapám félig horvát volt.Gonosz mostohája volt,aki állandóan ledobta a kaját a földre,hogy :nesze kutya egyél!Meg jól elverte szegényt mindig.Nagypapám többször átakart szökni gyerekkorában a határra...
2012. márc. 28. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!