Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tönkre tették az életünket!...

Tönkre tették az életünket! Hogyan állhatnék bosszút?

Figyelt kérdés

Apám családja. Anyát mindig is alázták, fúrták, bántották. Bármikor ott voltam, mióta az eszemet tudom, csak fikázta anyut meg a családját. Városszerte elterjesztett róla hazugságokat. Aput teljesen ellenünk fordította. Már olyan 4 éve nem járok oda se én, se öcsim se anya. De a ballagásomra is odatolták a pofájukat, hogy megalázzanak, megbántsanak, azt is tönkretegyék mint mindent. Tényleg mindent tönkretettek. Apám persze egy nagyon ostoba ember és csak őket védi, rájuk hallgat, csak őket szereti. Még a válópert is beadta a tanácsukra. Anyukám a legjobb ember a világon, ő a példaképem. Több sulit is kijárt a család mellett, hogy legyen mit ennünk. Mindig kiállt mellettünk, mindig szeretett, megvédett, csak jót akar. Van valaki esetleg hasonló helyzetben? Ezeket a gonosz embereket egyáltalán lehet bármivel is bántani? Kérlek segítsetek.

20/L

2012. márc. 11. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
A legjobb bosszú, ha nem süllyedtek le az ő szintjükre.
2012. márc. 11. 16:12
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
ha majd nem lathatjak a dedunokajukat szerintem az eleg buntetes lesz.
2012. márc. 11. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Bocs, de én anyádat sem értem,miért hagyta hogy bántsák őt és a gyerekeit.

Ha az én férjem családja így bánna a gyerekeimmel,akkor soha többénem találkoznék velük, és ha a férjem nem állna ki mellettem,akkor elválnék.

Anyukád hagyta, hogy mindezt megtegyék veletek.

2012. márc. 11. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem minden ember került már HASONLÓ helyzetben, esetleg ugyan ilyenbe. Az én szüleim elváltak, apukám családja ócsárolja anyámékat, anyámék ócsárolják apukámékat. És én vagyok az ütköző, mindkét helyről csak a hülyeséget hallom, hallottam már egy sztorit, két módon elmesélve. Nem hiszek egyiküknek sem, próbálok nem foglalkozni velük! Én neked is ezt javaslom, 20 évesen ne bosszút forralgass, tudom hogy szét ment a családod, ahogy nekem, de hidd el, nem tudsz már rajta változtatni sajnos. Hagyd figyelmen kívül a rosszallókat!

Szintén 20/L

2012. márc. 11. 16:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy még mindig együtt lakunk (mármint apa, anya, öcsi, én) mert 5 éve áruljuk a lakást, de mivel apám nevén van, ezért ha komoly vevő jött (2 ilyen is volt) apám, hogy megmutassa, hogy neki van itt csak hatalma és befolyása ezért nem adta el, hogy külön tudjunk költözni. Anyu nem keres olyan jól, hogy a hiteleinket egyedül fizess, eltartson minket és még egy lakást is béreljünk. Öcsim még csak 14, én fél éve diákmunkázok, de 30 000 Ft-nál többet sajnos még egyik hónapban se kerestem. :( 3 hónap múlva teljes munkaidős leszek, de akkor viszont a főiskolai tandíjat kell majd fizetnem.
2012. márc. 11. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Émn tavaly nyáron éltem át egy hasonló sztorit apósomék aláztak minket meg ugye nem vagyok egy bomba pasi ugyan de szeretem a barátnőmet mindent megadok neki és ugye tetőt is adtam a feje fölé amikor ki akarták dobni az albérletéből. A barátnőm 18 éves korában menekült el otthonról a szülei miatt aztán most nálam lakik végül annyira kiborult a bili hogy a barátnőmet is manipulálták sajnos így ő is melléjük állt. Egyébként direkt csinálták azt hogy megutáljuk egymást mert az apja nem ilyen párt szánt a lányának mint én és haza csalták őt mondván hogy teljesen megváltoztak meg kezdjék tisztalappal, a barátnőm fejét mindennel telebeszélték hogy én ilyen vagyok meg minden. De a legmegdöbbentőbb az hogy az apósom vagyis már a volt apósom szerzett egy srácot a barátnőmnek és szépen lassan összejöttek mert pénzes csávó volt nagyon pénzes jól nézett ki és minden, én meg ott maradtam egyedül az anyáméknál lévő üres kis lakásban a barátnőm 2 héttel késöbb telefonált hogy beugrana a maradék cuccáért én mindent bepakoltam neki és amikor eljött érte akkor csak betettem a csomagtartóba és elhúzott annyit se mondott nekem hogy köszi vagy valami egyszerűen nem volt hajlandó szóba állni velem, hála apósomnak. Én akkor azon voltam hogy átmegyek hozzájuk kicsit elbeszélgetni vele, de aztán néhány jó barátom nyugtatott le hogy ennek semmi értelme hogy az ő szintjére menjek le. Azóta a volt barátnőmmel még köszönő viszonyban sem vagyunk sajnos mert annyira elfajultak a dolgok. Most már egy másik kapcsolatba vagyok igaz még az elején de annak a szülei legalább bírják a fejemet. 26/F
2012. márc. 11. 16:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok.A családom egyik fele nagyon jó,bármiben bízhatok bennük,a másik viszont,apám részéről katasztrófa.Engem a néném utál,ki nem állhat,folyamatosan csak sértegetni tud.Most is felhívott,pont 2 perce és mivel szüleim nincsenek itthon,kötekedett velem.És lehet,meg is sértődött,mert nem voltam valami nagy partner és nem bólogattam,hogy igen,xy,igazad van,okos vagy,én meg hülye vagyok.És keverni fogja megint a sz@rt,hogy én jöjjek rosszul ki belőle.Már nagyon utálom.Idegesíti,hogy nekem magasabb végzettségem van,mint neki.Bakker,akkor miért nem tanult?Francba az idióta emberekkel.Imádom,amikor a családom ellen kell harcolnom.Apám meg egy külön történet.

Annyit mondok,hogy örülj neki,hogy beadta a válópert apukád.Így megszabadulsz attól a családtól.Irigyellek.Nekem valószínű,akkor van esélyem,amikor elköltözök.

2012. márc. 11. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna ezt a kérdést...

Egy dolgot tehetsz: nem foglalkozol velük. Velem ugyanez történt, amit leírtál, amíg láthatásra jártam. Majd megszakadt a kapcsolat közöttünk, mert apám lemondott rólam. Ez történt 10 éve.

Nemrég írt egy üzenetet facebookon, hogy látta a képeimet, és milyen szép lettem, és hogy lenne-e kedvem elölről kezdeni a kapcsolatunkat. Egy találkozásra adtam esélyt, de megbántam. Ha képes volt tönkretenni az egész gyerekkoromat, akkor most ne mondja, hogy hiányzom neki, és szeret.

Csak annyit tudok tanácsolni Neked is, hogy kerüld apádat és a családját. Az lesz majd a legrosszabb "bosszú" apádnak, amikor rájön, hogy hiányoztok az életéből, de már elkésett. Nálunk így történt. Látszik, hogy szenved, de tőlem ne várjon semmit.

18/L

2012. márc. 13. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!