Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nő: havi 70 e ft kereset,23...

Nő: havi 70 e ft kereset,23 év, Pasi: havi 400 e ft,31 év. Hogy működik?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő és havi 70 ezer ft-ot keresek, 23 éves vagyok, elvégeztem a fősulit, de nem találtam 3 hónapig munkát, nem akartam tovább várni, ezért elvállaltam egy olyat, amit általános iskolai végzettségűek is el tudnak végezni. 1.5 éve dolgozom, és 1.5 éve élek együtt párommal, aki 31 éves, és már jó ideje havi 350-400 e ft-ot keres. Közösen fizetünk mindent, kaját, reszit. Az ő saját lakásában élünk. Neki jó, mert havi szinten rengeteg pénze marad amit arra költ amire akar. Én meg örülök hogyha havi szinte marad 10 ezrem, de még azt is elköltöm, mert a 10 e ftból kell ruházkodnom és "szépítkeznem" is. Párom meg házimozit vesz, új laptopot, telefont, motort stb. Hobbija is van ami költséges.

Neheztelek rá ezért kicsit, hogy ő ilyen életszínvonalon él, nekem meg semmi jó nem jut.

Nem érzem túl jól magam így.

Szerintetek normálisak az érzelmeim?

2012. máj. 4. 22:00
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Nagyon sóher a párod. Nálunk a férjem 300 at keres ami közös számlára jön és én osztom be. Én jelenleg nem is dolgozom.beszelj vele hogy ez igy nem jo. Legyen közös kassza!
2012. máj. 21. 14:24
 32/34 anonim ***** válasza:
ezt a közös kassza dolgot valahogy mindig csak olyanoktól hallom, aki a kevesebbet kereső fél a kapcsolatban...
2012. máj. 23. 01:41
 33/34 anonim ***** válasza:

Ez csak egy párkapcsolat, se gyerek se házasság nincs, mégis minek kéne közös kasszán lenniük, mégis minek kéne eltartania a jelenlegi barátnőjét a férfinak?!

És még csodálkoznak a nők, hogy pénzéhes k.rvának vannak beállítva.

2012. máj. 23. 09:28
 34/34 anonim ***** válasza:
57%
azért kedves utolsó,mert ha szeretünk valakit,akkor nem hagyjuk,hogy nyomorogjon mellettünk!!nem tehet ő arról h keveset keres! miközben én meg költöm magamra a pénzt? ha nem akarsz a nődre költeni, akkor maradj egyedül,és ennyi. :P
2012. máj. 23. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!