Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülőkhöz való költözés. Működik?

Szülőkhöz való költözés. Működik?

Figyelt kérdés
A lány 22, a párja 25 éves. 6 hónapja vannak együtt, összeköltöztek, de csak a fiú szüleihez. Gyereket akarnak, de egyelőre a szülőknél laknának egy darabig. Ez így működhet?
2012. ápr. 22. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

gyerekhez ez még nagyon korai

Mi is bő fél év után költöztünk össze,de albérletbe,pedig szülői felajánlás meg volt,de nem kockáztattunk,ritka hogy működik a többgenerációs együttélés.

2012. ápr. 22. 21:56
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Hogyne, szülők nyakára szülni gyereket fél éves kapcsolatba... remek életkép!
2012. ápr. 22. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:
22%

Ha tudnak alkalmazkodni egymáshoz,akkor működhet. A gyerekhez sem korai. A legideálisabb életkor.

Ha a szülőknél laknak,sok kiadást megspórolhatnak maguknak.,

2012. ápr. 22. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
3. Vàlaszoló: NEM a fiatalok kora miatt korai a gyerek, hanem mert FÉL éve ismerik egymást.
2012. ápr. 22. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
A szülőkkel való együttélés elég rizikós, mert lehet bármennyire jó a kapcsolat valakinek úgyis adódik belőle kellemetlensége. Nem egészséges dolog. Jobb inkább küszködve egy garzon albérletben kezdeni a közös életet, mert ezért költözek össze az emberek hogy a párjukkal éljenek, nem úgy hogy 2 szobával arrébb anyu, apu ott van. Lehet hogy kényelmesebb a szülőkkel de ha valaki önálló az mindennél többet jelent.
2012. ápr. 23. 00:43
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó vagyok. Még annyi, hogy ha csakk kettesben él a pár hamarabb kiderül hogy tényleg szeretnének e babát.
2012. ápr. 23. 00:45
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Mikor összeköltöztünk férjem már rég külön élt a szüleitől, egyszer volt anyósom nálunk egy hétig, de akkor sem bírtuk elviselni egymást. Állandóan kioktatott, úgy pakolt a konyhaszekrénybe, ahogy neki tetszett. Amikor elmentünk otthonról akkor folyamatosan kutatott. Egy ideig nem szóltam aztán megelégeltem és mondtam a páromnak, hogy én ezt így nem bírom és szólt az Édesanyjának, aki azóta nem volt nálunk és velem nem beszél.

Szóval én nem tudnék együtt élni sem a szüleimmel, sem anyósomékkal, az én házam az én váram, nekem ne szóljon senki, hogy miért ezt főzöm a fiának, miért ilyen színű a függöny stb stb. A gyerek pedig szerintem is korai még. Éljetek még egy kicsit, ismerjétek meg egymást élvezzétek ki a szerelmeteket és a szabadságot. 28/N

2012. ápr. 23. 10:17
 8/9 anonim ***** válasza:
86%
Szülők nyakára semmiképp ne szüljetek gyereket. Nagy a rizikó. A másik indok meg az a félév. Szerintem ez elég rövid idő egy életet megváltoztató döntés meghozásához. Még csak most költöztetek össze, inkább egymást ismerjétek meg jobban és gyűjtögessetek, hogy mielőbb eltudjatok költözni.
2012. ápr. 23. 11:29
 9/9 claidheamohmor válasza:
69%
Fél év együttlét szerintem kevés a gyerekvállaláshoz. Én három évet tennék rá. A szülőkhöz költözés meg az esetek 99%-ában NEM működik, és teljesen mindegy, hogy a fiú vagy a lány szüleihez költöznek-e. Nem javaslom. Még ugyanabba az utcába se! Költözzenek össze, csak ők együtt. Egyszer meg kell próbálni, mikor, ha nem most?
2012. máj. 3. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!