Ti mit csináltok a helyemben?
Én helyedben az egyetlen értelmes megoldást választanám: mivel két hónap van a tanévből elkezdenék tanulni csavargás, filmnézés, számítógép stb...helyett. Tanárok nem tudnak mit csinálni, ha megírod 3-4-re a dolgozatokat és feleléskor nagyjából tudsz válszolni. Hiába állnak eredetileg rosszul hozzád, ha elkezdesz TUDNI: :)
Persze az kizárt, hogy hirtelen egyesről ötös tanuló legyél, de lassan, lassan lehet mindig javítani és még az is lehet, ráérzel a tanulás előnyére és akkor még élvezni is fogod.
Remélem ezt az utat választod.
Nagyon brutálul fog hangzani: nincs olyan, hogy nincs esély javítani. (Nem vagyok most vevő a "de.."-k re). Nyalsz a tanároknál, nagyapádnál, nem alszol, csak tanulsz. Ezzel kelsz és fekszel, és álmodsz is egy hónapig.
Sajnálom, de teljesen jogos, hogy a lakhatásod feltételekhez van kötve. Az, hogy szeretnek a nagyszüleid, az nem azt jelentik, hogy tétlenül elnézik, ahogy elcseszed az életed.
Szidnám (ha nem pofoznám) magam, hogy hogyan lehettem ennyire balfék, hogy nem tudtam mindenből legalább egy 2-est összekanalazni...
Nagyon nagyon jópofiznék Apunak, hogy fogadjon be és az egész nyarat házimunkával és tanulással tölteném.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!