Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csináltok ezen a szép...

Ti mit csináltok ezen a szép napsütéses hétvégén?

Figyelt kérdés
Én nagyon örülök a szép időnek, igyekszem minél többet kint lenni a jó levegőn :) és ti? kort és nemet is írjatok :)
2012. márc. 18. 12:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap kibicikliztem már végre magam, meg segítettem kint anyunak (gereblyélni, akkor apa a fát metszte, segítettem összeszedni a gallyakat), ma pedig a hegyre készülök kicsit futni, a kutyust is felviszem :)

14/L

2012. márc. 18. 12:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi a párommal kint vagyunk a udvaron/kertben, rendbeszedjük az egészet ráfér az újítgatás, emellett játszunk a kutyával és tollasozunk is. Ez volt tegnap is. :) 22/ L
2012. márc. 18. 12:35
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Délelőtt mostam, teregettem, rendbe tettük a vendégszobát, főztem, most befejeztük az ebédet. Kávézunk, összerakom a konyhát, utána kimegyünk a kertbe és játszunk egy jó nagyot a gyerkőccel.
2012. márc. 18. 12:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
12 órázok a gyárban. Jővőhét pár nap pihi, de látom jön a rossz idő...
2012. márc. 18. 12:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Igazából legszívesebben most is kint lennék, csak prezit kell csinálnom, meg tanulnom is van bőven, holnap felmérő :)

14/L (első voltam)

2012. márc. 18. 12:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

tegnap a szülővárosomba látogattam a kis babámmal és meglátogattuk a szüleimet, dédiket és barátnőket szinte egész nap kint voltunk a levegőn.

Ma főztem, takarítottam és kicsit délután még sétálunk. A párom sajnos dolgozik így a kertet csak holnap kezdjük el.

2012. márc. 18. 12:48
 7/15 anonim ***** válasza:

Ma semmit. Van itthon elég sok dolgom sajnos. De tegnap előtt egész nap csavarogtunk a fiammal a városban a sétálóutcákban, tegnap meg a nagymamámnál voltunk, és egész délután kint voltunk az udvaron (szerencsére náluk van udvar), úgyhogy annyira nem bánt a dolog, hogy ma itthon kell lennünk. Maximum boltba kéne leugrani, akkor lehet, hogy sétálunk egy kicsit, de leginkább itthon leszünk ma. Este meg valószínűleg átjön egy barátnőm. Ha lenne kert, akkor ki lehetne menni, este is kiülnénk, de hát sajnos az nincs.

25/L

2012. márc. 18. 12:53
 8/15 anonim ***** válasza:

Én elmegyek hipermarketbe vásárolni.Átszálláskor fogok csak sétálgatni,nézelődni.Hát ennyi szerintem.

Sajna nincs kivel elmenni ma sehova ...

2012. márc. 18. 13:01
 9/15 anonim ***** válasza:

Pénteken összeszedtük a kutyakaksit, rendbe raktuk az udvart, közben főtt kint a kaja :)

Tegnap is hasonlókat csináltunk, délután szalonnát sütöttünk.

Ma pedig pihenünk.

15/L

2012. márc. 18. 13:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Pihenek, mosok, takaritok, voltam falun par rokonnal, stb
2012. márc. 18. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!