Mit csináltok ha kiborit a férjetek?
Üvöltök vele, de úgy hogy annyira megszeppen hogy egy mukkot sem mer visszaszólni.
Én nagyon-nagyon békés, csendes természet vagyok, de tudod van az a bizonyos pont amikor a cérna elszakad...
Nálunk a szomszédok még csak az én hangomat hallották, mert a férjem amolyan "csendes gyilkos", tudod csak morog-morog mondogat, zsörtölődik, én tűrök-tűrök, de ha már nem tűrök.... akkor nagyon-nagyon hangosan kiosztom...
Nincs is onnantól több zsörtölődés.
Én is leordítom, nagyon bevált. Meg hagyom, hogy főzzön Ő.
Borzalmas, előbb utóbb kedveskedni fog :)
Tarts szeretőt! Ha gondod van a férjeddel ott lesz, aki megvigasztal. Az exem is ezt csinálta és valszeg működött, mert sokáig csinálta.
Aztán egyszer történt olyan, hogy összejött a főnökével. Ő lett az aktuális szeretője és vele is gondjai lettek, meg a férje sem volt kéznél, mert éppen tanfolyamon volt azon a hétvégén. Na akkor felment valami chat-vonalra és keresett magának férfit, aki megvigasztalta.:)
Viccet félretéve (nem volt annyira vicces ebben a kapcsolatban létezni, de már vége:), ahogy fenn is írták előbb magaddal, majd a társaddal is érdemes tisztáznod, hogy most mi van? Persze, miután lehiggadtál. Ha meghatározott időn belül nem születik megoldás (ez a résztvevőktől függ), akkor érdemes elgondolkozni a szakításon, szerintem. Respect yourself! Itt a hangsúly rajtad van. Minek élnél egy olyan kapcsolatban, ami nem megfelelő?! Vagy keresd meg a jó oldalát.:) Rengeteg megoldás van, ha rászánod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!