Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltok ha kiborit a...

Mit csináltok ha kiborit a férjetek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagy levegőt veszek és kifújom, sokszor egymás után. Amíg meg nem nyugszom. Ha ki vagyok borulva nem tudok gondolkodni sem. Utána igyekszem valami megoldást találni a problémára. Ha még mindig ideges vagyok felhívom egy barátomat és "kibeszélem a bajt".
2012. febr. 3. 16:50
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Üvöltök vele, de úgy hogy annyira megszeppen hogy egy mukkot sem mer visszaszólni.

Én nagyon-nagyon békés, csendes természet vagyok, de tudod van az a bizonyos pont amikor a cérna elszakad...

Nálunk a szomszédok még csak az én hangomat hallották, mert a férjem amolyan "csendes gyilkos", tudod csak morog-morog mondogat, zsörtölődik, én tűrök-tűrök, de ha már nem tűrök.... akkor nagyon-nagyon hangosan kiosztom...

Nincs is onnantól több zsörtölődés.

2012. febr. 3. 17:04
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
felfújom magam és jól megcsikizem. Aztán ő meg vissza. És ha jól kinevettük magunkat akkor leülünk és megbeszéljük, hogy most mi van. Nekünk bejött.
2012. febr. 3. 17:12
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Én is leordítom, nagyon bevált. Meg hagyom, hogy főzzön Ő.

Borzalmas, előbb utóbb kedveskedni fog :)

2012. febr. 3. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Otthagyom és kimegyek a szobából. Ordibálni nem szoktunk, értelme sem sok volna. Átgondolom én is, meg ő is a dolgot és ha lehiggadtunk, megbeszéljük. De eddig a 8 év alatt 2-szer volt ilyen.
2012. febr. 3. 17:58
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Kiabálok vele, és kicsit megijjed:) kimegyek a konyhába, főzök egy teát, kijön és elkezd csókolni és azt mondja hogy ne haragudjak rá, mert imád. Olyankor hiába haragszok rá meg bírnám zabálni:P
2012. febr. 3. 21:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Semmi baj ,mert utána úgyis óriási lövöldözés lesz.minden jóban ,van valami rossz,meg fordítva.
2012. febr. 4. 08:09
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Válok/szakítok annyi pasi van még a világon.
2012. febr. 4. 08:18
 9/12 babigabi válasza:
Kiröhögöm es a fejéhez vàgom, hogy ha én nem lennék ö màr rég halott lenne !!!!
2012. febr. 4. 10:10
 10/12 anonim válasza:

Tarts szeretőt! Ha gondod van a férjeddel ott lesz, aki megvigasztal. Az exem is ezt csinálta és valszeg működött, mert sokáig csinálta.

Aztán egyszer történt olyan, hogy összejött a főnökével. Ő lett az aktuális szeretője és vele is gondjai lettek, meg a férje sem volt kéznél, mert éppen tanfolyamon volt azon a hétvégén. Na akkor felment valami chat-vonalra és keresett magának férfit, aki megvigasztalta.:)

Viccet félretéve (nem volt annyira vicces ebben a kapcsolatban létezni, de már vége:), ahogy fenn is írták előbb magaddal, majd a társaddal is érdemes tisztáznod, hogy most mi van? Persze, miután lehiggadtál. Ha meghatározott időn belül nem születik megoldás (ez a résztvevőktől függ), akkor érdemes elgondolkozni a szakításon, szerintem. Respect yourself! Itt a hangsúly rajtad van. Minek élnél egy olyan kapcsolatban, ami nem megfelelő?! Vagy keresd meg a jó oldalát.:) Rengeteg megoldás van, ha rászánod magad.

2012. febr. 4. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!