Mit csináltok ha egy családtagotok áttúrja a cuccotokat ha nem vagytok otthon? Ezt hogy védjem ki?
1. Beszélnék vele,hogy ne csinálja
2. Áttúrnám én is az ő cuccait
3 Csináltatnék az ajtómra zárat
Először is, alaposan cseszd le, akárha az anyádról is van szó. Mindenkinek joga van a magánéletre, és senkinek sincs joga semmiféle ürüggyel átturkálni a családtagjai holmiját, ha nem kapott rá engedélyt. Ez ugyanis durva agressziónak számít.
Aztán kérj segítséget az apukádtól, vagy a tesódtól hogy segítsen zárakat szerelni a szekrényeidre, vagy csináld meg magad, és a cuccaidat mindig zárd szépen el. Mindnet, és módszeresen. ha feltöri a zárat és nagykorú csinálja ezt, akkor fel lehet jelenti a rendőrségen.
Egyébként pedig igyekezz otthonról elköltözni, ha nincs, aki megvédjen téged és kiálljon melletted egy ilyen agresszor ellen.
Én 21 vagyok, és nekem se bír leszokni róla muterom.
De engem nem is érdekel, nincs semmim amit rejtegetnem kéne.
A nagyanyám. Igazából be van kattanva évtizedek óta, ez még csak egy finom húzása amit leírtam. Ha rászólunk a kotorászásért akkor vagy vihog vagy ordít. Az én szobámat sajnos nem tudjuk lezárni előle, be tud oda jutni simán.
22 éves vagyok és még egy kicsit távoli az elköltözés lehetősége :S
Be tudod zárni a szobádat, ha akarod. Egy lakotos símán megcsinálja, ha a szüleid erre nem hajlandóak.
Ha a nagyi nem komplett, az nagy pszichés teher az egész családnak.
22 évesen nem olyan nagyon távoli az elköltözés. Csak akarni kell. Ha a szüleid nem védenek meg a nagyi húzásaitól, akkor sajna valószínűleg egy ronda családi játszma része vagy, áldozatként, és azt csak egy szaki tudja feloldani. Azzal itt nem tudunk mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!