Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felesleges költség, ha otthon...

Felesleges költség, ha otthon készített kaja helyett inkább veszem a péksüteményt munkára?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
ha telik rá, akkor vegyél, ez csupán pénzkérdés. Ha van rá pénzed, akkor nem mindegy? Ha nincs, akkor persze néha jobb, ha készítesz, de az unalmas, nem?
2012. márc. 27. 20:12
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Néha én is megveszem a családnak a péksütit. Miért ne? Ha jól esik, egészségedre.
2012. márc. 27. 20:12
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Hát olcsóbb, ha otthonról viszel valamit. Elég drágák mostanság a péksütik... De ha belefér a keretbe, miért ne? Én mondjuk inkább házilag készítem.
2012. márc. 27. 20:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

ha minden nap venni akarod akkor sokba fog kerülni, gondolom egy péksüti nem lesz elég, legalább kettővel számolni kell napjára

átlagba 1 db kerül 150 FT-ba, akkor kettő 1 napra 300 Ft

ha csak hétköznap dolgozol akkor havi 20 nap szor 300 =6000 Ft

2012. márc. 27. 20:16
 5/12 anonim ***** válasza:
55%

Tudsz vinni valamit, olcsóbban 150-nél?

Nem hogy vaj úgyis van otthon, számold ki, otthonról mennyiért vihetsz!

2012. márc. 27. 20:27
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
nem biztos hogy olcsóbb ha otthonról viszed,de laktatóbb egy jól megtömött szendvics:)Viszont unalmas minden nap,én régen váltogatva vittem ezt is azt is.
2012. márc. 27. 20:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég sok az igaz, de tényleg a pénztől függ.

Nekünk nem férne bele, meg a boltba se gyalogolnék le minden reggel, hogy vegyek.

De kinek, hogy jó:) Viszont az igaz, hogy a folyton otthonról vitt kajak egy idő után unalmas.

Ez tapasztalat, minden reggel itthonról viszem, és kicsit unalmas, főleg ha 2 nap is ugyanaz a szalámi van benn:)

2012. márc. 27. 20:35
 8/12 anonim ***** válasza:
8%
Mi minden szombaton vagy vasárnap étteremben étkezünk a családdal.Szerintem nem felesleges.
2012. márc. 27. 20:44
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:44

köszönjük, hogy megosztottad ezt a fontos információt velünk, de ennek semmi köze nincs a kérdéshez

Valljuk be azért a péksütemény és az étterem között van különbség és a munka meg a hétvégi szabadidő között is.

2012. márc. 27. 21:04
 10/12 anonim ***** válasza:
65%
Én személy szerint minden napra főzök/sütök magamnak valamit, amit másnap elviszek az egyetemre, mert nem vagyok hajlandó napi 1-2 ezer forintot kidobni hulladék kajákra. Inkább itthon megcsinálom a párolt zöldségemet, halamat, csirkémet, stb, és egészségesen étkezem, minthogy McDonald's-ra, péksüteményre, stb költsek...
2012. márc. 27. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!