ha telik rá, akkor vegyél, ez csupán pénzkérdés. Ha van rá pénzed, akkor nem mindegy? Ha nincs, akkor persze néha jobb, ha készítesz, de az unalmas, nem?
2012. márc. 27. 20:12
2/12 anonim válasza:
Néha én is megveszem a családnak a péksütit. Miért ne? Ha jól esik, egészségedre.
2012. márc. 27. 20:12
3/12 anonim válasza:
Hát olcsóbb, ha otthonról viszel valamit. Elég drágák mostanság a péksütik... De ha belefér a keretbe, miért ne? Én mondjuk inkább házilag készítem.
2012. márc. 27. 20:14
4/12 anonim válasza:
ha minden nap venni akarod akkor sokba fog kerülni, gondolom egy péksüti nem lesz elég, legalább kettővel számolni kell napjára
átlagba 1 db kerül 150 FT-ba, akkor kettő 1 napra 300 Ft
ha csak hétköznap dolgozol akkor havi 20 nap szor 300 =6000 Ft
2012. márc. 27. 20:16
5/12 anonim válasza:
Tudsz vinni valamit, olcsóbban 150-nél?
Nem hogy vaj úgyis van otthon, számold ki, otthonról mennyiért vihetsz!
2012. márc. 27. 20:27
6/12 anonim válasza:
nem biztos hogy olcsóbb ha otthonról viszed,de laktatóbb egy jól megtömött szendvics:)Viszont unalmas minden nap,én régen váltogatva vittem ezt is azt is.
2012. márc. 27. 20:33
7/12 anonim válasza:
Hát elég sok az igaz, de tényleg a pénztől függ.
Nekünk nem férne bele, meg a boltba se gyalogolnék le minden reggel, hogy vegyek.
De kinek, hogy jó:) Viszont az igaz, hogy a folyton otthonról vitt kajak egy idő után unalmas.
Ez tapasztalat, minden reggel itthonról viszem, és kicsit unalmas, főleg ha 2 nap is ugyanaz a szalámi van benn:)
2012. márc. 27. 20:35
8/12 anonim válasza:
Mi minden szombaton vagy vasárnap étteremben étkezünk a családdal.Szerintem nem felesleges.
2012. márc. 27. 20:44
9/12 anonim válasza:
ma 20:44
köszönjük, hogy megosztottad ezt a fontos információt velünk, de ennek semmi köze nincs a kérdéshez
Valljuk be azért a péksütemény és az étterem között van különbség és a munka meg a hétvégi szabadidő között is.
2012. márc. 27. 21:04
10/12 anonim válasza:
Én személy szerint minden napra főzök/sütök magamnak valamit, amit másnap elviszek az egyetemre, mert nem vagyok hajlandó napi 1-2 ezer forintot kidobni hulladék kajákra. Inkább itthon megcsinálom a párolt zöldségemet, halamat, csirkémet, stb, és egészségesen étkezem, minthogy McDonald's-ra, péksüteményre, stb költsek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!