Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltok mikor totál...

Mit csináltok mikor totál kivagytok lelkileg?

Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 10:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Zenét hallagatok ,egymagam vagyok és próbálom magam megemészetni a dolgokat...
2012. febr. 25. 10:40
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Dettó.
2012. febr. 25. 10:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Megsimogatok egy állatot, megfőzöm a kedvenc kajámat, segítek másoknak apró dolgokban, kimegyek a természetbe és megfigyelek minden magától értetődőnek tűnő gyönyörűséget. Úszom, futok. Utóbbi nekem rengeteget segít. Volt, hogy kimentem a Margit-szigetre futni szomorúan, vagy épp dühösen, de miután lefutottam egy kört, teljesen megnyugodtam...ideig-óráig. Olvasok egy jó könyvet tele pozitív gondolatokkal (ha rossz kedvem van, Andrew Matthews könyveket szoktam olvasni). Csokit eszem.:-) Esetleg leírom a problémáimat egy papírra és azt is, hogy lehetne őket megoldani. Beszélek róluk valakinek, akiről tudom, hogy megért. (Nem mindig van ilyen.)És ami a legfontosabb: ilyenkor tisztában vagyok azzal, hogy ez csak egy hullámvölgy. Még akkor is, ha olyan mély, hogy majd' beledöglöm. Elmúlik és erősebb leszek, mert megtapasztaltam a szenvedést, a magányt és később a boldogságot sokkal jobban fogom értékelni. Kitartást és türelmet kívánok Neked! Kívánom, hogy kikecmeregj ebből!
2012. febr. 25. 10:54
 4/14 anonim ***** válasza:
55%

Természetbe? Megnézém azért hogy te Pesten milyen természetről beszélsz. xD Na de mindegy.

Kérdező: Egyél csokit, pihenj vagy foglald le magad valamivel. Szedj Magne B6-ot.

2012. febr. 25. 10:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
magamat hibáztatom, és abbahagyom az evést amíg minden óra nem fordul. őszintén.
2012. febr. 25. 11:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy csodálkozom, amikor segítő szándékkel írok valamit és valaki leszól, mert a negatívumot látja benne.:-) Budapesten élek én is és rengeteg helyre ki lehet menni... A Margit-sziget csak egy példa volt.
2012. febr. 25. 11:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Először belebokszolok a falba vagy belerúgok az ágyba. Ez nem szokott segíteni, inkább csak még idegesebb leszek, mert még a kezem/lábam is fáj, úgyhogy nem ajánlom. Utána leülök gondolkodok egy kicsit és bekapcsolom a zenét. Amikor egy kicsit megnyugodtam a zene hatására megyek futni a természetbe. Sokszor a kutyáimmal, de néha egyedül. Fél/egy óra után(minél jobban kivagyok, annál tovább maradok) hazajövök és megeszek egy egész tábla csokit vagy valami nagyon hizlaló, egészségtelen édességet a "titkos" készletemből. Ettől általában megnyugszom.
2012. febr. 25. 11:35
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Először is depis zenéket hallgatok és jól kisírom magam. Tényleg... volt hogy annyira dagadtra sírtam a szemeimet, hogy alig láttam kirajtuk. Ezekután alszok egyet és ezt addig folytatom, amíg el nem gyászoltam a problémát (szakítás, haláleset, egy veszekedés, vagy bármi). Ha túl vagyok a "gyász időszakon" (változó, hogy ez mennyi idő), akkor megrázom magam, elhatározom, hogy elég volt és tovább kell lépnem rajta. Ilyenkor a legfontosabb, hogy ne üljek itthon magányomban órákig. Ha egyedül vagyok, akkor elmegyek szinte mindennap úszni vagy/és futni. Lefárasztom magamat, hogy estére már csak bedőlni legyen kedvem az ágyba. Majd másnap minden kezdődik előröl, suli, tanulás, úszás, futás alvás. Elkezdődik egy mókuskerék, ami nem hagyja, hogy szomorkodjak, mert egyszerűen nincs rá időm. Ha tanulok, az eltereli a gondolataimat, úszás és futás közben ellenben folyamatosan kattog az agyam és egyszerűen addig csinálom erőből, amíg meg nem nyugszom. Néha beiktatok egy-egy baráti összejövetelt, ha már erősebb vagyok és kipanaszkodom magamat, ez is segít.

Nekem ez így eddig mindig bejött. Ahogy előttem mondták, fontos, hogy tisztában legyek vele, hogy mindenből feltudok állni önerőből! (Szintén Andrew Matthews könyveken nőttem fel amúgy!:)) Ha az elhatározás megvan, akkor nagy baj már nem lehet! Imádok úszni, a futás pedig jót tesz, így aztán nincs ezzel probléma.

Számomra a nagyon fontos, hogy adjak magamnak egy gyász időszakot, amikor kedvemre bőghetek, érezhetem magamat szerencsétlennek, telezabálhatom magamat csokival és nyalogathatom a sebeimet. Nekem ez is kell a továbblépéshez, ezután viszont jön az elhatározás, hogy elég volt és fel kell állnom.

Aztán ahogy Andrew könyvekből tanultam, azt hogy önerőből felálljak célként kell kitűzni és ha annak is élem meg, akkor iszonyatos büszkeséggel tölt el, hogy igen megtettem és felálltam egyedül, magamtól! :)

2012. febr. 25. 12:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is a zenehallgatás az egyik kapaszkodó,amire alaposan kibőghetem magam,szintén a megdagadt szemek fázisáig eljutva.Utána összekucorodok az ágyamon,és alszok.Szintén eszek,sokat és hizlalót.Bezárkózom a szobám magányába,ilyenkor csak így érzem jól magam.Magányosan szenvedek pár napig,vagy egy hétig.Utána már jöhetnek a baráti összejövetelek,programok,vásárlás,amik kicsit terelik a gondolatokat.
2012. febr. 25. 12:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Első, és legfontosabb: ne fojtsd el magadban.

Miután kibőgöm magam, végiggondolom, milyen jó nekem. Van egy férjem, egy lányom, egy gyönyörű otthonom, van mit ennünk, tulajdonképpen mindenünk megvan, amire csak szükségünk van. Együtt mindent meg tudunk oldani, eztán is meg fogjuk oldani, bármi is jön.

2012. febr. 25. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!