Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltok mikor totál...

Mit csináltok mikor totál kivagytok lelkileg?

Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 10:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Hülyeségeket irogatok a gyakori kérdésekre.
2012. febr. 25. 13:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Előző :)))))

Nem tudom. Rég voltam ennyire paffon. Leginkább várom, hogy múljon az idő, mert az állítólag segít. Igyekszem lekötni magam, de a barátoknak is van életük, és egy idő után nincs energiájuk engem pátyolgatni.

2012. febr. 25. 15:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Beszélek valakivel,akiben megbízok.Gyakorizok,meséket nézek,elmegyek sétálni,lehetőleg minél több időre.
2012. febr. 25. 16:15
 14/14 anonim válasza:
100%

Nehéz kérdés ez...

Én általában itthon, egyedül elkezdek fennhangon beszélni, mintha az illető előttem állna aki megbántott, kiadom magamból, ha kell akkor el is bőgöm magam, utána mindig jobb szokott lenni.

Ha nem bántott meg senki csak összejöttek a dolgok, akkor pedig sírós filmnézés csokievéssel.

2012. febr. 28. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!